Σελίν Ντιόν: Μοιράστηκε βίντεο κατά την διάρκεια κρίσης του συνδρόμου που πάσχει
© EPA/DAVID MAXWELL
Celebrities

Σελίν Ντιόν: Μοιράστηκε βίντεο κατά την διάρκεια κρίσης της σπάνιας ασθένειας

Παλεύει με τα συμπτώματα για χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

 Σελίν Ντιόν: Μοιράστηκε βίντεο κατά την διάρκεια κρίσης του συνδρόμου που πάσχει

Κοκκινισμένη, δακρυσμένη, εξαντλημένη και ανίκανη να ελέγξει το σώμα της, η Σελίν Ντιόν υπομένει μια βασανιστική δεκάλεπτη κρίση σε νέες σκηνές από ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη μάχη της με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS).

Η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται να αγκομαχάει για να αναπνεύσει καθώς οι επαγγελματίες υγείας προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί ήσυχα τη δοκιμασία.

\

H Σελίν Ντιόν παλεύει με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου από το 2008

H Σελίν Ντιόν πάλευε με τα συμπτώματα της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της το 2008.

Σε ένα άλλο βίντεο η 56χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε τα πρώτα της συμπτώματα στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας Taking Chances, όταν ακόμη δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια.

Τραβηγμένο από το ντοκιμαντέρ της «Celine: Through the Eyes» του 2010, το κλιπ έδειχνε τη Σελίν Ντιόν να παραπονιέται για φωνητικούς σπασμούς και συμπτώματα σαν κρυολόγημα, ενώ προσπαθούσε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τελευταία ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο για 17 ολόκληρα χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.

Ακόμα παραδέχτηκε ότι έπαιρνε έως και 90 mg Valium την ημέρα για να περιορίσει τα συμπτώματα που βίωνε, μία δοσολογία που μπορούσε να την είχε σκοτώσει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice