O Τζέρεμι Ρένερ δείχνει τις ουλές στο σώμα του μετά το σοβαρό ατύχημα

Στις αρχές του 2023 ο ηθοποιός καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό

Newsroom |

Τζέρεμι Ρένερ: Δείχνει τις ουλές μετά το σοβαρό ατύχημα 

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα, αφού τον παρέσυρε το Sno-Cat, ένα μεγάλο εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους άνω των 14.000 κιλών. Επέστρεψε στο πλατό του «Mayor of Kingstown» τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν.

Με αφορμή μία συνέντευξη που έδωσε στο Men's Health, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε, δείχνοντας τις ουλές από το ατύχημα. Μιλώντας για εκείνη τη μέρα, ο Ρένερ περιέγραψε όσες σκέψεις του περνούσαν από το μυαλό, καθώς είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

«Θυμάμαι το κεφάλι μου να σπάει πάνω στο μηχάνημα και να με πιέζει - είναι ακριβώς όπως νομίζεις ότι θα αισθανόσουν» είπε. «Είναι ένα ακίνητο αντικείμενο με μια συντριπτική δύναμη και κάτι πρέπει να υποχωρήσει. Αλλά δόξα τω Θεώ, το κρανίο μου δεν υποχώρησε εντελώς. Το ζυγωματικό έσπασε, η κόγχη του ματιού έσπασε, και μετά, από τη συντριβή του μηχανήματος, το μάτι μου διογκώθηκε. Μπορούσα να δω τον αριστερό μου βολβό με τον δεξί μου βολβό» συνέχισε ο ηθοποιός.

Λίγο μετά τη συντριβή με το εκχιονιστικό, ο Ρένερ κατέβαλλε για αρκετή ώρα, μεγάλες προσπάθειες για να πάρει αέρα.

«Ήταν ένας μυς που έπρεπε να χρησιμοποιήσω για να πιέσω, και είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις τους μύες του στομάχου σου όταν έχεις 14 σπασμένα πλευρά και έναν πνεύμονα που έσκασε. Δεν το ήξερα αυτό εκείνη τη στιγμή - απλά χρειαζόμουν να πάρω αέρα. Τα πρώτα πέντε λεπτά είχαν να κάνουν με το πώς θα αναπνεύσω» θυμάται.

Τζέρεμι Ρένερ: «Ήμουν τρομοκρατημένος για την επιστροφή μου στην υποκριτική»

Ο Ρένερ μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις ότι ήταν «πολύ τρομοκρατημένος» για την επιστροφή του στην υποκριτική.

«Επειδή πρόκειται να κάνω κάτι σαν γ#$%μένη μυθοπλασία; Προσπαθώ ακόμα να ζήσω στην πραγματικότητα, προσπαθώ να ζήσω. Οπότε ήταν μια δύσκολη γραμμή για μένα να περάσω», εξήγησε. "Ήταν μια μεγάλη απόσταση. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για μένα ψυχολογικά να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο".

«Ακόμα παλεύω μερικές φορές με αυτό, δεν το παίρνω πολύ σοβαρά.Είμαι σε έναν χαρακτήρα που μπορώ να κάνω πολύ καλά και γνωρίζω πολύ καλά τη σειρά, οπότε ήταν εύκολο για μένα να επιστρέψω σε αυτόν», δήλωσε ο Ρένερ για τον ρόλο του ως Mike McLusky στο "Mayor of Kingstown". «Αλλά αν ήταν ένας πολύ απαιτητικός ρόλος, δεν θα μπορούσα να τον αναλάβω. Όχι απαιτητικός με την έννοια ότι - γιατί η σειρά είναι απαιτητική, αλλά αν έπρεπε να πάω να παίξω τον Dahmer ή κάτι τέτοιο, κάτι τόσο μακριά από μένα».