Dita Von Teese: Το εντυπωσιακό σόου στο Fashion Week του Παρισιού

Η diva του burlesque μαγνήτισε τα βλέμματα με την αισθησιακή της εμφάνιση

Newsroom |

Dita Von Teese: Το εντυπωσιακό σόου στο Παρίσι - Η diva του burlesque μαγνήτισε τα βλέμματα με την αισθησιακή της εμφάνιση 

Δίχως αμφιβολία, η Dita Von Teese αποτελεί μία από τις πιο εκρηκτικές και λαμπερές γυναίκες στον κόσμο. Στα 51 της χρόνια παραμένει η απόλυτη χορεύτρια burlesque, κάτι που επιβεβαίωσε και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Dita Von Teese έδωσε το παρών στο σόου μόδας του Alexis Mabille και μάγεψε με την αισθησιακή της εμφάνιση. Φόρεσε τα πιο λαμπερά και σέξι εσώρουχα και μαγνήτισε τα βλέμματα.

© EPA/Teresa Suarez

Η Αμερικανίδα σταρ εθεάθη να ξεπροβάλλει από ένα γιγάντιο αστραφτερό ποτήρι γεμάτο φυσαλίδες και σαπουνάδες, που αναδύθηκε από το πάτωμα. Έλαμψε φορώντας μια σειρά από αστραφτερά κοσμήματα από διαμάντια, όπως δύο χοντρά βραχιόλια, ένα choker και καλτσοδέτες στους μηρούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Το fashion show του Γάλλου designer, έλαβε χώρα στο εμβληματικό Lido, στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού.

Dita Von Teese: Το μυστικό που διατηρεί αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Dita Von Teese αποκάλυψε το μυστικό για το πώς διατηρεί την επιδερμίδα της «αψεγάδιαστη» στα 51 της χρόνια.

Φιλοξενήθηκε στο podcast «Dumb Blonde» της Bunnie XO και μοιράστηκε το ένα πράγμα που κάνει κάθε βράδυ για να κρατήσει μακριά τις λεπτές γραμμές.

«Ξέρω ότι κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό, αλλά μακάρι κάποιος να μου είχε πει πόσο καλό είναι να κοιμάσαι ανάσκελα όταν ήμουν νέα», είπε.

© EPA/Teresa Suarez

Η χορεύτρια έμαθε στον εαυτό της να κοιμάται ανάσκελα πριν από τέσσερα χρόνια και δήλωσε ότι η νέα αλλαγή στη ρουτίνα «έκανε θαύματα» στο δέρμα της.

«Ξέρω από πού προήλθε μία από τις ρυτίδες μου, κοιμόμουν μπρούμυτα στο μαξιλάρι μου», είπε η Dita.

«Κλείνω τα μάτια μου, βάζω διαλογισμό και κοιμάμαι με τις παλάμες μου προς τα πάνω, ώστε να κρατάω τους ώμους μου πίσω. Μερικές φορές κουνιέμαι μέσα στη νύχτα, αλλά κοιμάμαι ελαφρά, οπότε μπορώ να προλάβω τον εαυτό μου».

Με πληροφορίες από Daily Mail