Η απάντηση της κόρης της Σούζαν Σάραντον για το «προκλητικό» νυφικό: Αποθηκεύσετε αυτή τη φωτογραφία για μετά

H Έυα Αμούρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά

Newsroom |

Σούζαν Σάραντον: Η απάντηση της κόρης της για το «προκλητικό» νυφικό της

Η κόρη της Σούζαν Σάραντον και του σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι, Εύα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 29 Ιουνίου, με τον σεφ Ίαν Χοκ στη Νέα Υόρκη.

Όπως η μητέρα της Σούζαν Σάραντον, η Εύα Αμούρι είναι ηθοποιός και μπλόγκερ. Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια για το νυφικό της λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε όσους την έκριναν για το «προκλητικό» όπως το χαρακτήρισαν φόρεμα.

«Ήταν η πιο ωραία ημέρα γεμάτη με τόσο αγάπη και απίστευτη ενέργεια» έγραψε αρχικά η Αμούρι για την γαμήλια τελετή για να συμπληρώσει: «Σε όποιον σκανδαλίστηκε με τα στήθη μου που δεν είχαν κρυφτεί... αφεθείτε ελεύθεροι να αποθηκεύσετε αυτή τη φωτογραφία για μετά».

«Αγαπώ το πως έχει μια αίσθηση vintage αλλά την ίδια ώρα είναι εξαιρετικά γυναικείο χωρίς να είναι υπερβολικό» δήλωσε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Κάιλ Μαρτίνο (Kyle Martino) με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για οκτώ χρόνια.

«Δεν προσέλαβα wedding planner, σχεδίασα εγώ το γάμο. Σε κάποιες φάσεις ήταν αγχωτικό...αλλά, γενικά, μου φάνηκε ιδιαίτερα ξεχωριστό το να εστιάσω σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και να κάνουμε αυτή τη μέρα αληθινά δική μας. Θελήσαμε να γράψουμε τα δικά μας ερωτικά γράμματα και να τα διαβάσουμε ως όρκους, κάτι που ήταν πολύ ιδιαίτερο για εμάς», ανέφερε στο ίδιο μέσο. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα εστιατόριο «όταν ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είχα μόλις πάρει διαζύγιο» αποκάλυψε η Αμούρι. «Δούλευε εκεί ως σεφ και ήρθε να πει ένα 'γεια' σε μια γυναίκα στο τραπέζι μας με την οποία ήταν συμμαθητές στο σχολείο. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό τότε να βγω ραντεβού, αλλά με εντυπωσίασε η συζήτησή μας και το πόσο ενδιαφέρων και ευγενικός φαινόταν».