Οι Μπέκαμ γιόρτασαν  –κάπως κιτς- την 25η επέτειο του γάμου τους
© Instagram David Beckham
Celebrities

Οι Μπέκαμ γιόρτασαν –κάπως κιτς- την 25η επέτειο του γάμου τους

Το ζευγάρι αναβίωσε την ασορτί μωβ εμφάνιση της γαμήλιας δεξίωσής του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ντύθηκαν ξανά στα μωβ, ακριβώς όπως είχαν ντυθεί στη θρυλική γαμήλια δεξίωσή τους

Με μεγάλο ενθουσιασμό γιόρτασαν Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ την 25η επέτειο του γάμου τους –και μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα- αναβιώνοντας ακόμα και την κάπως ιδιαίτερη –για να το πούμε κομψά- matchie matchie στα μωβ εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. «Κοίτα τι βρήκαμε...», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής, 49 ετών, στη λεζάντα της φωτογραφίας με τη σύζυγό του, καθισμένοι και οι δύο στις ίδιες καρέκλες τύπου θρόνου που είχαν στο γαμήλιο πάρτι τους.

Οι Μπέκαμ γιόρτασαν  –κάπως κιτς- την 25η επέτειο του γάμου τους
© Instagram David Beckham

Και μπορεί να μην είναι καθόλου σαφές, αν ο πρώην άσος της μπάλας και η επιχειρηματίας σύζυγός του έβγαλαν από τη ντουλάπα εκείνα τα ίδια κοστούμια του «τότε» ή αν έραψαν κάτι... μωβ ειδικά για την περίσταση, o Μπέκαμ πάντως αν κρίνει κανείς κι από τις αναρτήσεις του στο Instagram πέρασε καλά και τότε και τώρα με όλο αυτό το πάρτι που αφορά την κοινή του ζωή με τη Βικτόρια. 

Οι Μπέκαμ, οι...θρόνοι και οι θρυλικές εμφανίσεις στα μωβ

Πάντως, από τα σχόλια φαίνεται ότι στους Βρετανούς πολύ άρεσε αυτή η αναβίωση, καθώς έγραφαν ότι ακόμη θυμούνται τον εντυπωσιακό γάμο του ζευγαριού που έλαβε χώρα το 1999, με τη γαμήλια δεξίωση να φιλοξενείται στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία και την Μπέκαμ να φορά ακόμα και... κορώνα εκείνη τη μέρα.

Η... κορώνα της Βικτόρια Μπέκαμ τη μέρα του γάμου της
Η... κορώνα της Βικτόρια Μπέκαμ τη μέρα του γάμου της © Instagram David Beckham

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τότε με μια υπέρλαμπρη τελετή την 4η Ιουλίου, με τη Βικτόρια να αλλάζει το ένα φόρεμα μετά το άλλο ξεκινώντας με τη στράπλες τουαλέτα που έφερε την υπογραφή της Vera Wang, με κορσέ από τον διάσημο Mr Pearl και μια απίστευτη ουρά 20 μέτρων!

Κάποια τρολς βέβαια έσπευσαν να σχολιάσουν κάτι περί «Purple Wedding» - οι φανατικοί του Game of Thrones θυμούνται τι έπαθε ο μοχθηρός Τζόφρι σε αυτόν τον γάμο- αλλά τελοσπάντων, οι άνθρωποι γιορτάζουν 25 χρόνια γάμου και αυτό από μόνο του –με όλες τις θαλασσοταραχές αυτής της σχέσης- είναι σπουδαίο.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice