Ο Λάκης Γαβαλάς φωτογραφήθηκε με το LBGTQ icon Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο

O ηθοποιός έχει ευρέως γνωστός από το «Pose»

Λάκης Γαβαλάς: Συνάντηση με τον τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο

Ο Λάκης Γαβαλάς συναντήθηκε με τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Ο Λάκης Γαβαλάς ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρε δίπλα στον ηθοποιό και τραγουδιστή. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου! Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει στη ζωή μου. Ένας από αυτούς είναι αυτός ο υπέροχος τύπος. Τόσο ανθρώπινος που μεταδίδει θετική ενέργεια και επίσης τόσο ταλαντούχος όπως ο Μπίλι Πόρτερ. Η βραδιά μου στο νησί χθες το βράδυ ήταν ξεχωριστή… Καλώς ήλθες στη Μύκονο, Μπίλι».

Ο Πόρτερ είναι ένας αναγνωρισμένος και καταξιωμένος Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε αφού πρωταγωνίστησε και στις τρεις σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Pose», για την οποία ήταν υποψήφιος για τρεις Χρυσές Σφαίρες και κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy 2019 για τον καλύτερο ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο σε δραματική σειρά, και έγινε ο πρώτος μαύρος ομοφυλόφιλος άνδρας που προτάθηκε και κέρδισε σε οποιαδήποτε κατηγορία πρωταγωνιστικού ρόλου στα Primetime Emmy. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice