Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτύπησε
© EPA
Celebrities

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της ξαναχτυπά – «Η κόρη μου θα το μετανιώσει»

Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ δεν έχει αποφάσισει να το βάλει κάτω και είχε μερικά πράγματα να πει

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γλυτώσει τόσο εύκολα από τον διψασμένο για δημοσιότητα και προνόμια πατέρα της

Τι κι αν η Μέγκαν Μαρκλ έχει διακόψει κάθε διπλωματική σχέση με τον πατέρα της – και δικαίως (άλλωστε ποιος ξεχνά οτι παραμονές του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι ξεπουλούσε κομμάτι – κομμάτι τη ζωή τους στα βρετανικά tabloids, με το αζημίωτο φυσικά και προκειμένου να την εκδικηθεί που δεν τον προσκάλεσε στον γάμο της;).

Τώρα, όμως, η πρώην ηθοποιός και επιχειρηματίας πια θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλη μία πρόκληση του 80χρονου πατέρα της, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο –μέσω των tabloids, δηλαδή- ζητά από τη Μέγκαν Μαρκλ να τον αφήσει να δει τα εγγόνια του, ως... δώρο για τα 80ά γενέθλιά του.

Ο Τόμας Μαρκλ δηλώνει θλιμμένος που τα εγγόνια του στερούνται αυτό που «κληρονομικώ δικαιώματι» τους ανήκει –δηλαδή, ο βασιλικός τρόπος ζωής- και ζητά από την κόρη του να τον φέρει σε επαφή με τα εγγόνια του Άρτσι και Λίλιμπετ. Το... παράπονό του για όσα στερούνται τα εγγόνια του –και συνεκδοχικά ο ίδιος- «φούντωσε», όταν παρακολούθησε από τα media την κάλυψη της εκδήλωσης Trooping the Colour και αναρωτήθηκε γιατί η κόρη του να στερεί αυτά τα προνόμια από τα δικά της παιδιά.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η παλιά κόντρα με τον πατέρα της

«Μου φάνηκε πολύ λυπηρό το γεγονός ότι τα παιδιά της Μέγκαν και του Χάρι στερούνται του δικαιώματος να γνωρίσουν τους ξαδέρφους τους, οι οποίοι μοιάζουν με φανταστικά παιδιά, ή να συμμετάσχουν σε πράγματα όπως το Trooping the Colour, που, άλλωστε είναι δικαίωμά τους», δήλωσε στο New Zealand Woman Weekly και συνέχισε το ίδιο πιεστικά: «Πλησιάζουν στην ηλικία που θα αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις, όπως κάνουν όλα τα παιδιά. Αναρωτιέμαι πώς θα νιώσουν ο Άρτσι και η Λίλμπετ σε λίγα χρόνια... όταν θα συνειδητοποιήσουν όλα όσα έχασαν».

Ο ίδιος μέσω των εφημερίδων είχε παρακαλέσει την κόρη του να τον φέρει σε επαφή με τα εγγόνια του στις 18 Ιουλίου που είναι και η ημερομηνία των γενεθλίων του, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται απάντηση δεν υπήρξε από το ζευγάρι.

«Ποτέ δεν μου άρεσαν τα γενέθλια, αλλά ξέρω ότι το άτομο με το οποίο θα ήθελα περισσότερο να επικοινωνήσω, δεν θα το κάνει», δήλωσε ο Μαρκλ στην Daily Mail.

«Θα ήθελα να γνωρίσω τα εγγόνια μου, αλλά θα ήμουν ευτυχής ακόμα και με μια φωτογραφία τους σε αυτό το στάδιο», επέμεινε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της πρακτικά καταστράφηκε το 2018, λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Ο Τόμας Μαρκλ μέχρι σήμερα δεν έχει γνωρίσει τον πρίγκιπα Άρτσι, 5 ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 3. «Έχουν δύο παππούδες που θέλουν να τους δουν, ένας από τους οποίους είναι ο Βασιλιάς της Αγγλίας. Ποτέ στα 80 μου χρόνια δεν πίστευα ότι θα ήμουν στην ίδια βάρκα με τον βασιλιά», κατέληξε ο Μαρκλ.

Με στοιχεία από Page Six

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice