Η Κέιτ Μίντλετον
© EPA/ANDY RAIN
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμά της για την απόσυρση του Άντι Μάρεϊ

Ο Βρετανός αστέρας του τένις θα αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κέιτ Μίντλετον: Το μήνυμά της για την απόσυρση του Άντι Μάρεϊ - Ο Βρετανός αστέρας του τένις θα αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Η Κέιτ Μίντλετον έστειλε το δικό της μήνυμα για την απόσυρση του Άντι Μάρεϊ από τα γήπεδα τένις.

Η Κέιτ Μίντλετον απηύθυνε μήνυμα προς τον θρύλο του τένις, Άντι Μάρεϊ, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας, το Σάββατο, 6 Ιουλίου.

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από το τένις αφού πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού φέτος.

«Μια απίστευτη καριέρα στο Wimbledon φτάνει στο τέλος της. Θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανος @andymurray. Εκ μέρους όλων μας, σε ευχαριστούμε!», έγραφε το μήνυμά της Κέιτ Μίντλετον που μοιράστηκε μέσω story στο Instagram, το οποίο υπέγραψε με το “C”, ένδειξη πως το υπέγραψε η ίδια.

murray-kate

«Είναι δύσκολο γιατί θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να παίζω, αλλά δεν μπορώ. Σωματικά, είναι πολύ δύσκολο πλέον. Όλοι οι τραυματισμοί έχουν αθροιστεί και δεν ήταν ασήμαντοι», είπε ο Άντι Μάρεϊ την Παρασκευή για την απόσυρσή του.

Να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια της πανδημίας, οι δυο τους συνεργάστηκαν για ένα βίντεο που απευθυνόταν σε νεαρούς αθλητές του τένις στο δημοτικό σχολείο Bond στο Νότιο Λονδίνο.

Τότε, ο τενίστας είπε στους μαθητές για τους λόγους για τους οποίους ακολούθησε καριέρα στο συγκεκριμένο άθλημα. «Ήταν ένα από τα λίγα πράγματα στα οποία ήμουν καλός», είπε. «Το έκανα επειδή το απολάμβανα – επειδή το διασκέδαζα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice