Britain's Catherine, Princess of Wales, (L) and former tennis champion Billie Jean King (R) attend the Women's Singles final match Ons Jabeur of Tunisia against Marketa Vondrousova of Czech Republic at the Wimbledon Championships, Wimbledon, Britain, 15 July 2023. EPA/TOLGA AKMEN EDITORIAL USE ONLY
© EPA/TOLGA AKMEN
Celebrities

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα παραστεί στον αυριανό τελικό του Γουίμπλετον

Δεύτερη εμφάνιση μετά την διάγνωση με καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kειτ Μίντλετον: Θα παραστεί στον αυριανό τελικό του Γουίμπλεντον

Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρακολουθήσει τον τελικό του Γουίμπλεντον την Κυριακή, ανακοίνωσε το γραφείο της το Σάββατο, και θα είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της από τότε που η χειρουργική επέμβαση πριν από έξι μήνες αποκάλυψε την παρουσία καρκίνου.

Η 42χρονη πριγκίπισσα, η οποία υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, είναι φανατική οπαδός του τένις και είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon, το οποίο φιλοξενεί το ετήσιο πρωτάθλημα τένις.

Η Κέιτ και ο σύζυγός της, διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, ανήρτησαν επίσης το Σάββατο ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη θεία του, πριγκίπισσα Άννα, η οποία επέστρεψε σε επίσημες υποχρεώσεις την Παρασκευή λιγότερο από τρεις εβδομάδες μετά τη θεραπεία για διάσειση που υπέστη από τραυματισμό στο κεφάλι που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από άλογο.

Η Κέιτ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά της τον Ιούνιο στο «Trooping the Colour», την ετήσια στρατιωτική παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια του Καρόλου, και δήλωσε ότι ελπίζει να παραστεί και σε άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Κάνω πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζει όποιος περνάει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες», δήλωσε η ίδια
είπε σε ένα προσωπικό γραπτό μήνυμα πριν από την εμφάνισή της τον περασμένο μήνα.

«Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για λίγους ακόμη μήνες». δήλωσε η πριγκίπισσα, συχνά γνωστή με το πατρικό της όνομα Κέιτ Μίντλεοτν

Το γραφείο της, το παλάτι του Κένσινγκτον, αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου ή την ιατρική της κατάσταση, εκτός από το εκτός από το να πει ότι η θεραπεία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Ο Κάρολος, 75 ετών, έχει επίσης υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο. Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα τον Απρίλιο και παραμένει απασχολημένος, αν και οι υποχρεώσεις του στην ατζέντα περιορίζονται για την ανάρρωσή του.

Πηγή: Reuters

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice