«Όλα τα μάτια» του Γουίμπλεντον στραμμένα στην δεύτερη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ
© EPA/TOLGA AKMEN
Celebrities

«Όλα τα μάτια» του Γουίμπλεντον στραμμένα στην δεύτερη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ

Οι παρευρισκόμενοι την χειροκρότησαν όρθιοι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κέιτ Μίντλετον: Όλα τα μάτια του Γουίμπλεντον στραμμένα στην πριγκίπισσα

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας της Βρετανίας, έφτασε χαμογελαστή στο πρωτάθλημα τένις του Γουίμπλεντον την Κυριακή για να παρακολουθήσει τον τελικό του απλού ανδρών, στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της φέτος, ενώ υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο.

Η λάτρης του τένις Κέιτ Μίντλετον, προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Γουίμπλεντον, φορούσε ένα φωτεινό μοβ φόρεμα καθώς μπήκε στον χώρο με την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, πριν από τον αγώνα μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, η οποία αποκάλυψε την παρουσία καρκίνου. Έκτοτε υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Όλα τα μάτια» του Γουίμπλεντον στραμμένα στην δεύτερη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ
© EPA/TOLGA AKMEN

Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά της τον Ιούνιο στο «Trooping the Colour», την ετήσια στρατιωτική παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, και δήλωσε ότι ελπίζει να παραστεί και σε άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Κάνω  πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζουν όλοι όσοι περνούν χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες», ανέφερε σε ένα προσωπικό γραπτό μήνυμα πριν από την εν λόγω εμφάνιση.

Το γραφείο της, το Παλάτι του Κένσινγκτον, αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου ή την ιατρική της κατάσταση, παρά μόνο να πει ότι η θεραπεία είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Ο Κάρολος, 75 ετών, έχει επίσης υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο. Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα τον Απρίλιο και παραμένει απασχολημένος, αν και οι καθημερινές του υποχρεώσεις περιορίζονται για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για την ανάρρωσή του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice