Κέιτ Μίντλετον: Το σχόλιο για το μωβ φόρεμα που προκάλεσε αίσθηση
© Getty / Karwai Tang
Celebrities

Κέιτ Μίντλετον: Το σχόλιο για το μωβ φόρεμα που προκάλεσε αίσθηση

Λίγες μέρες μετά τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας οι βασιλικοί συντάκτες έχουν μερικά πράγματα να πουν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Βασιλικοί συντάκτες αποκωδικοποιούν τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Γουίμπλεντον μπορεί να θεωρείται μήνυμα ελπίδας από την πλευρά της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε όλους εκείνους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο οι στιλιστικές επιλογές της, τόσο στην πρώτη όσο και σε αυτή τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωσή της στις αρχές του χρόνου, προκάλεσαν σχολιασμό και απόπειρες αποκωδικοποίησης του μυστηρίου που αφορά την κατάσταση της υγείας της.

Πέρα από τα προφανή, ότι η Μίντλετον είναι άξια προστάτιδα του All England Lawn Tennis & Croquet Club από το 2016 και παραδοσιακά απονέμει τα τρόπαια στους νικητές του απλού ανδρών και γυναικών στο τουρνουά τένις, οι βασιλικοί συντάκτες είχαν πολλά να πουν και για την επιλογή του φορέματος και για όσα κρύβονταν –κυριολεκτικά και μεταφορικά- με αυτήν.

Το Safiyaa μωβ μίντι φόρεμα που περιείχε πολλαπλές αναφορές στη βασιλική οικογένεια, κατά τους ίδιους είχε πολλά να πει και για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας της και για το μέλλον της Μίντλετον στο παλάτι.

«Η Κέιτ έχει γράψει ιστορία στην επιλογή έξυπνων, ιδιόρρυθμων θεμάτων σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις της στο Γουίμπλεντον και αυτό ήταν ένα νέο κεφάλαιο», εξήγησε στο People η Bethan Holt, διευθύντρια μόδας στην Daily Telegraph. «Φορώντας μωβ υπογραμμίζει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ρόλος για εκείνη και γιατί επέλεξε αυτό το γεγονός για να κάνει τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της φέτος», επέμεινε η ίδια.

Η Κέιτ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα clutch από ένα από τα αγαπημένα της brands, την LK Bennett, χρυσά σκουλαρίκια με κρίκους από την By Pariah και slingbacks και λεπτομέρειες από μαργαριτάρια από την Camilla Elphick. Πρόσθεσε μια μωβ-πράσινη κορδέλα, γνωστή ως Committee bow, την οποία έχει φορέσει στο παρελθόν.

Το σχόλιο για τα σκουλαρίκια και το μήκος του φορέματος της Μίντλετον

Το People προσθέτει ότι το μωβ είναι ένα από τα επίσημα χρώματα του All England Lawn Tennis and Croquet Club, του οποίου η Kate είναι προστάτιδα, και είναι επίσης ένα χρώμα που η βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε συχνά όταν συμμετείχε στο ετήσιο τουρνουά τένις. Ιστορικά, το μωβ έχει συνδεθεί με τη βασιλική οικογένεια και η Holt προσθέτει ότι, αυτή τη στιγμή, μπορεί να έχει σημασία για την υγεία της Kate.

«Είναι επίσης το χρώμα του θάρρους, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα νεύμα γι’ αυτό που περνάει», εξήγησε η Holt και συνέχισε: «Νομίζω ότι έδειχνε λαμπερή και ακτινοβόλα και ήταν υπέροχο να τη βλέπουμε τόσο χαλαρή. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί άνθρωποι θα είδαν πόσο χαρούμενη φαινόταν και θα πήραν κουράγιο από αυτή την εμφάνισή της. Είναι πραγματικά ένα είδος φάρου ελπίδας για πολλούς, αλλά αυτό συνεπάγεται και μεγάλη πίεση». Η Holt πρόσθεσε επίσης ότι η παρουσία της Μίντλετον στην κορυφαία τενιστική διοργάνωση μπορεί να προσέφερε στο κοινό μια μικρή επιβεβαίωση ότι είναι καλά και ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά σε ό,τι έχει να κάνει με τις θεραπείες της. «Νομίζω ότι και μόνο η παρουσία της μπορεί πραγματικά να ανεβάσει τη διάθεση των ανθρώπων»,τόνισε.

Η Elphick, από την πλευρά της εξήγησε ότι η εμφάνιση της Κέιτ ήταν καθησυχαστική για τους θαυμαστές της, καθώς ήταν οικεία χάρη στη γραμμή Α του φορέματος, ωστόσο δεν έμεινε ασχολίαστο το κάπως έντονο ρουζ, ίσως μια απόπειρα να δείχνει υγιής και φρέσκια.

«Ήταν σε μεγάλο βαθμό η στολή της πριγκίπισσας Κέιτ, και αν και τα σκουλαρίκια ήταν λίγο πιο ακραία από ό,τι συνήθως, ήταν μια πραγματικά όμορφη εμφάνιση», εξήγησε η ίδια.

Πάντως, δεν πέρασε ούτε αυτή τη φορά απαρατήρητη η προσπάθεια των βασιλικών ενδυματολόγων να κρύψουν τα πόδια της Μίντλετον με ένα αρκετά μακρύ φόρεμα, όπως και στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της, σε μία απόπειρα να μην υπερτονιστεί η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της πριγκίπισσας που ακόμη υποβάλεται σε χημειοθεραπείες.

Με στοιχεία από Instyle.com, People.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice