Σάνεν Ντόχερτι: Είχε υπογράψει το διαζύγιό της μία μέρα πριν πεθάνει
Σάνεν Ντόχερτι: Είχε υπογράψει το διαζύγιό της μία μέρα πριν πεθάνει © Instagram
Celebrities

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε υπογράψει το διαζύγιό της μία μέρα πριν πεθάνει

Η άγρια κόντρα με τον πρώην σύζυγό της και η εξομολόγηση της ηθοποιού πως θέλει να αγαπήσει ξανά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάνεν Ντόχερτι: Είχε υπογράψει το διαζύγιό της μία μέρα πριν πεθάνει - Οι δηλώσεις της για την αγάπη και τον έρωτα λίγο πριν τον θάνατό της

Μία μόλις ημέρα πριν φύγει από τη ζωή η Σάνεν Ντόχερτι, είχε υπογράψει το διαζύγιό της από τον Κουρτ Ισουαριένκο. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα έγγραφα η ηθοποιός συμφώνησε σε μια «προεπιλογή ή αδιαμφισβήτητη λύση» του γάμου τους, υποδεικνύοντας ότι οι δυο τους είχαν ολοκληρώσει αμοιβαία τη διαδικασία διαζυγίου τους εξωδικαστικά.

Ενώ η Ντόχερτι υπέγραψε το διαζύγιο την Παρασκευή 12 Ιουλίου, ο φωτογράφος υπέγραψε το έγγραφο το Σάββατο 13 Ιουλίου - την ημέρα που η πρώην πρωταγωνίστρια του «Charmed» έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού σε ηλικία 53 ετών.

«Είναι η αμοιβαία επιθυμία και επιθυμία των μερών να πραγματοποιηθεί πλήρης, ολοκληρωμένη και οριστική διευθέτηση όλων των αντίστοιχων περιουσιακών τους συμφερόντων, μελλοντικών και παρόντων, με την παρούσα απόφαση και ... να επιλυθούν πλήρως όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη διανομή της περιουσίας, τις αξιώσεις επιστροφής και/ή τις πιστώσεις, τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές και τα έξοδα των δικηγόρων», αναφερόταν μεταξύ άλλων στο διαζύγιο.Οι δικηγόροι του πρώην ζεύγους υπέβαλαν ο καθένας τα έγγραφα το πρωί της Δευτέρας.

Σάνεν Ντόχερτι: Μία μέρα πριν πεθάνει υπέγραψε το διαζυγιό της

Λίγο μετά τον θάνατο της Ντόχερτι, η φίλη της Τάρα Φιουράνι κατηγόρησε τον Ισουαριένκο για την έλλειψη «ανθρωπιάς» που επέδειξε μέχρι να ολοκληρωθεί το διαζύγιο, που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023, υποστηρίζοντας ότι «σέρνει τα πόδια του» για να μην χρειαστεί να την πληρώσει.

«Η ζωή είναι τόσο δύσκολη... η ζωή είναι ιδιαίτερα δύσκολη με τον καρκίνο και χωρίς την υποστήριξη που νόμιζες ότι θα είχες» είχε πει η Φιουράνι. «Αν έχεις την ευκαιρία να είσαι αξιοπρεπής άνθρωπος, εκμεταλλεύσου την. Δεν έχετε ιδέα τι αντιμετωπίζουν και τι περνούν οι άνθρωποι».

Η ηθοποιός του «Heathers» ισχυρίστηκε σε νομικά έγγραφα τον περασμένο μήνα ότι ο πρώην σύζυγός της «ελπίζει ότι θα πεθάνω πριν υποχρεωθεί να με πληρώσει, ενώ εκείνος συνεχίζει να ζει τη ζωή του και να αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του για περισσότερα από 11 χρόνια».

Ένας δικηγόρος του Ισουαριένκο απέρριψε τους ισχυρισμούς της, ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος ήθελε να οριστικοποιήσει το διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2023 με μια συμφωνία διακανονισμού, την οποία αρνήθηκε επειδή «παρέκαμψε» το πόσα κέρδιζε στις αρχές της δεκαετίας του γάμου τους.

Η Ντόχερτι και ο Ισουαριένκο παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011 στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, αλλά η πρωταγωνίστρια του «Little House on the Prairie» τον χώρισε λόγω της απιστίας του.

Σάνεν Ντόχερτι: «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή»

«Όταν ρωτάς τον εαυτό σου, «Γιατί εγώ; Γιατί έπαθα καρκίνο;» και μετά «Γιατί επανήλθε ο καρκίνος μου;» Γιατί είμαι στο στάδιο 4;», αυτό σε κάνει να αναζητήσεις έναν μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή», εξηγούσε στο PEOPLE η Σάνεν Ντόχερτ τον Νοέμβριο. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία. Δεν έχω τελειώσει με το να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», είπε. «Απλώς δεν τελείωσα».

Παρά τη διάγνωση, η Ντόχερτι μοιράστηκε την επιθυμία της να συνεχίσει να ζει και να απολαμβάνει. Στους μήνες πριν από τον θάνατό της, συζήτησε ειλικρινά για τη ζωή της το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον — στο podcast της Let's Be Clear, τόσο σε σόλο επεισόδια όσο και με καλεσμένους.

«Οι άνθρωποι απλώς υποθέτουν ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να περπατήσεις, δεν μπορείς να φας, δεν μπορείς να δουλέψεις», είπε στο PEOPLE. «Μας βάζουν σε τόπο χλοερό πολύ νωρίς. Τελειώσατε, είστε "συνταξιούχοι" (λένε) και δεν είστε. Είμαστε ζωντανοί και έχουμε τόσο διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να εργαστούμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε».

Με πληροφορίες από Page Six και το People

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice