Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς κάνουν διακοπές στη Μύκονο
Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς κάνουν διακοπές στη Μύκονο © NEIL HALL/ EPA
Celebrities

Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς κάνουν διακοπές στη Μύκονο

Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε παραλία του νησιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίαμ Χέμσγουορθ και Γκαμπριέλα Μπρουκς κάνουν διακοπές στη Μύκονο - Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε παραλία του νησιού

Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο Λίαμ Χέμσγουορθ με τη σύντροφό του, Γκαμπριέλα Μπρουκς. Ο Αυστραλός ηθοποιός και το μοντέλο φωτογραφήθηκαν να κάνουν μπάνιο σε παραλία του νησιού. Το ζευγάρι  που κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του απαθανατίστηκε να διασκεδάζει στο νησί των Κυκλάδων.

Ο Χέμσγουορθ και η Μπρουκς κρατούν γενικά αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση τους. Ο ηθοποιός των «Hunger Games» έκανε σχέση με το μοντέλο μετά το διαζύγιό του από την Μάιλι Σάιρους, τον Δεκέμβριο του 2019.

O ηθοποιός ανέβασε πριν από λίγες μέρες μερικές φωτογραφίες από το μπάνιο που έκανε στη θάλασσα, μαζί με τη σύντροφό του, Γαμπριέλα Μπρουκς.

Πριν από μερικές ημέρες, ο διάσημος ηθοποιός είχε βρεθεί με τον αδελφό του, Λουκ, τη σύντροφό του και φίλους σε εστιατόριο του νησιού. Βίντεο ανέβασε φίλος του Αυστραλού σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνονταν να τρώνε και να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Να θυμίσουμε πως στις 8 Ιουνίου ο Λίαμ Χέμσγουορθ είχε πάει στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ μαζί με την Κάιλι Μινόγκ και τον Τζο Τζόνας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice