Μπιάνκα Σενσόρι: Κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω προκλητικών εμφανίσεων
Μπιάνκα Σενσόρι: Κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω προκλητικών εμφανίσεων
Celebrities

Αντιμέτωπη με φυλάκιση η Μπιάνκα Σενσόρι λόγω των προκλητικών της εμφανίσεων

Στο στόχαστρο των Αρχών η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπιάνκα Σενσόρι: Κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω των προκλητικών εμφανίσεων - Στο στόχαστρο των Αρχών η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ

Με ποινή φυλάκισης, πρόστιμο και υποχρεωτική εγγραφή ως σεξουαλική παραβάτης κινδυνεύει η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι λόγω της τελευταίας της αποκαλυπτικής εμφάνισης στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, η 29χρονη Μπιάνκα Σενσόρι εμφανίστηκε με ένα διάφανο δικτυωτό μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν και φορώντας μόνο μικροσκοπικά μπεζ εσώρουχα, τακούνια και ένα καπέλο παραλλαγής.

Μπορεί η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ να έχει εμφανιστεί πολλάκις προκλητικά ντυμένη, η συγκεκριμένη φορά ωστόσο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σύμφωνα για τις αμερικανικές Αρχές.

Κι αυτό διότι αυτή τη φορά η Σενσόρι μπορεί να έχει παραβεί τον νόμο περί άσεμνης έκθεσης της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το άρθρο 314(1) του Ποινικού Κώδικα της Καλιφόρνια, η σκόπιμη έκθεση των γεννητικών οργάνων ή του γυμνού σώματος σε δημόσιο χώρο μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα. Αν και οι πρώτες παραβάσεις συνήθως αντιμετωπίζονται ως πλημμελήματα, η Σενσόρι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και έξι μήνες φυλάκιση, πρόστιμο 1.000 δολαρίων και υποχρεωτική εγγραφή ως σεξουαλική παραβάτης για δέκα χρόνια.

Εστιατόρια δεν επιτρέπουν την είσοδο στο ζευγάρι μετά τις προκλητικές εμφανίσεις της Μπιάνκα Σενσόρι 

Δεν είναι τυχαίο πως μετά την τελευταία της εμφάνιση, πολλά εστιατόρια στο Λος Άντζελες απαγορεύουν την είσοδο τόσο στην ίδια όσο και στον Κάνιε Γουέστ στα καταστήματά τους.

Προ ημερών, η Σενσόρι προκάλεσε ξανά όταν εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό ασημένιο μπικίνι σε δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων αντέδρασαν έντονα, λέγοντας ότι δεν επιθυμούν τέτοιου είδους εμφανίσεις στους χώρους τους, λόγω του αντίκτυπου στους πελάτες και τα παιδιά τους.

Πέρυσι και ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία, τα διάφανα ρούχα της προκάλεσαν την οργή των κατοίκων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice