Η Κέιτ Χάντσον επιβεβαίωσε ότι ήταν ζευγάρι με τον Νικ Τζόνας και τον αποκάλεσε «νεόγερο»

Ο Τζόνας είναι πλέον παντρεμένος με την Πριγιάνκα Τσόπρα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kέιτ Χάντσον: Αποκαλεί τον Νικ Τζόνας «νεόγερο»

Η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον αναφέρθηκε στην άλλοτε σχέση της με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας, επιβεβαιώνοντας μια φήμη για καιρό πλανάτο στο Χόλιγουντ

Κατά τη διάρκεια εκπομπής, ο παρουσιαστής Andy Cohen ρώτησε για την σχέσης της Κέιτ Χάντσον με την Νικ Τζόνας αφού «προσπέρασε» τις «αμέτρητες φήμες» για χρόνια. «Κοιτάζοντας πίσω τώρα, πώς θα χαρακτηρίζατε αυτή τη σχέση»; ρώτησε ο 56χρονος Cohen.

Η Χάντσον περιέγραψε το σύντομο ειδύλλιό τους ως μια «φάση». «Υπέροχος, διασκεδαστικός, ευγενικός... είναι σαν ένας γέρος στο σώμα ενός νέου άνδρα», πρόσθεσε.

Κανείς τους δεν είχε παραδεχθεί τη σχέση, όταν πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο τον Σεπτέμβριο του 2015 κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού στο Disney World. Εκείνη την εποχή, ένας συνεργάτης της Χάντσον δήλωσε στο Page Six ότι το ζευγάρι «έκανε παρέα» αλλά «δεν έβγαινε ραντεβού» μετά τη γνωριμία τους μέσω κοινών φίλων. Μια άλλη πηγή δήλωσε επίσης στο TMZ ότι ήταν «απολύτως» μαζί.

Παρόλο που το ειδύλλιό τους αποδείχθηκε βραχύβιο, το μέλος των Jonas Brothers είχε μόνο επαίνους για την ηθοποιό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Ιανουάριο του 2016 στο Complex.

«Η Κέιτ είναι απίστευτη. Είχαμε μια απίστευτη σύνδεση ως δύο άνθρωποι που απλά θαυμάζουν πράγματα ο ένας για τον άλλον και βλέπουν ο ένας στον άλλον κάτι που είναι όμορφο», δήλωσε στο πρακτορείο. Ωστόσο, αρνήθηκε να μοιραστεί οποιαδήποτε πληροφορία για το ειδύλλιό τους «από [την] καλύτερη δυνατή προσπάθεια να σεβαστεί εκείνη και την ιδιωτική της ζωή».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice