Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό
Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό © EPA / FABIO FRUSTACI
Celebrities

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το επόμενο βήμα για την αλλαγή του επιθέτου της

Φέρεται να προσέλαβε η ίδια δικηγόρο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Η κόρη τους έκανε το επόμενο βήμα για αλλαγή επιθέτου - Πώς αντιδρά ο ηθοποιός

Το επόμενο βήμα για την αλλαγή του επιθέτου της έκανε η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί, Σιλό. Η Σιλό δημοσίευσε μία αναγγελία για την αφαίρεση του επωνύμου του πατέρα της από το επώνυμό της στους LA Times.

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί μόλις έκλεισε τα 18 της χρόνια προσέλαβε δικηγόρο προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία για την αλλαγή του επωνύμου της. Η Σιλό κατέθεσε αίτημα για να αλλάξει το όνομά της από Σιλό Νουβέλ Τζολί Πιτ σε Σιλό Νουβέλ Τζολί. Όπως προβλέπει η νομοθεσία της Καλιφόρνια, ένα πρόσωπο υποχρεούται να δημοσιεύσει την αίτησή του στο τμήμα ανακοινώσεων μιας εφημερίδας γενικής εμβέλειας. Αποτελεί ένα υποχρεωτικό βήμα πριν την αλλαγή επωνύμου. Αν κάποιος εκφράσει την αντίρρησή του, τότε η αίτηση θα μελετηθεί με τις νέες παραμέτρους. 

Μια πηγή κοντά στη Σιλό δήλωσε στην Daily Mail αναφέρει ότι η αποκάλυψη πως η Σίλο πλήρωσε μόνη της για την αλλαγή του επιθέτου της υποδηλώνει πως η άσχημη διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Μπραντ Πιτ και Αντζελίνας Τζολί, η οποία συνεχίζεται. 

Πώς φέρεται να αντιδρά ο Μπραντ Πιτ στην αλλαγή επιθέτου της κόρης του, Σιλό

Πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ πάντως, αμφισβητούν ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από την κίνηση αυτή, λέγοντας στο Page Six: «Οι λογικοί άνθρωποι θα πρέπει να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα σχετικά με το ποιος πραγματικά βρισκόταν πίσω από αυτό». Μια άλλη πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν «ενήμερος και αναστατωμένος» με τις ενέργειες της κόρης του. «Ποτέ δεν έχει νιώσει μεγαλύτερη χαρά από ό,τι όταν γεννήθηκε. Πάντα ήθελε μια κόρη. Οι υπενθυμίσεις ότι έχει χάσει τα παιδιά του, δεν είναι φυσικά εύκολο πράγμα για τον Μπραντ. Αγαπάει τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό».

Άλλη πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί «έχει χρησιμοποιήσει τα παιδιά ως όπλο εναντίον του... τα έχει χωρίσει από αυτόν. Υπάρχει ένα ολόκληρο μοτίβο: Κάθε φορά που έχει μια νίκη στο δικαστήριο, εκείνη ανταπαντά με κάτι που έχει να κάνει με τα παιδιά».

Η Σιλό πάντως δεν είναι η πρώτη καθώς και τα άλλα παιδιά του πρώην ζευγαριού έχουν αφαιρέσει το επίθετό του. Η Ζαχάρα, έγινε πρωτοσέλιδο το περασμένο φθινόπωρο όταν φώναξε περήφανα το όνομά της κατά τη διάρκεια μιας τελετής εισαγωγής στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha τον Νοέμβριο του 2023. Αλλά και η 16χρονη Βιβιέν Τζολί Πιτ 16 ετών, δεν χρησιμοποίησε επίσης το επώνυμο του πατέρα της αλλά αντ’ αυτού το Βιβιέν Τζολί στο Playbill για τη διασκευή της παράστασης «The Outsiders» στο Μπρόντγουεϊ, στην οποία εργάστηκε ως βοηθός με την 49χρονη μητέρα της.

Ειδικός υποστηρίζει στο PEOPLE ότι η αναγγελία για την αλλαγή επιθέτου της Σιλό, δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί. 

Με πληροφορίες από Daily Mail και People

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice