Η Σάλμα Χάγιεκ στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος στη μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας πριν την τελετή έναρξης.
Η Σάλμα Χάγιεκ ταξίδεψε στη Γαλλία πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων © Instagram/Salma Hayek
Celebrities

Η Σάλμα Χάγιεκ με φόρμα στις Βερσαλλίες - Για τη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η διάσημη ηθοποιός στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Σάλμα Χάγιεκ στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 - Συμμετέχει ως λαμπαδηδρόμος στη μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας πριν την τελετή έναρξης.

Η Σάλμα Χάγιεκ συμμετείχε μαζί με σημαντικές γαλλικές διασημότητες, δημόσια πρόσωπα και αθλητές στην επίσημη λαμπαδηδρομία στις Βερσαλλίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η συμμετοχή της Σάλμα Χάγιεκ στη λαμπαδηδρομία δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η διάσημη ηθοποιός έχει στενούς δεσμούς με τη Γαλλία. Είναι παντρεμένη από το 2009 με τον Φρανσουά Ανρί Πινό, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου πολυτελών ειδών Kering και πρόεδρο του επενδυτικού ομίλου συμμετοχών Artémis.

Σάλμα Χάγιεκ: Λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

«Ετοιμάζομαι να συμμετάσχω στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στο Παρίσι! Νιώθοντας τον ενθουσιασμό και την ενότητα που φέρνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες με τη δάδα αύριο», σημείωσε η Σάλμα Χάγιεκ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός μετέφερε τη δάδα από το προάστιο της Ιβελίν στο παλάτι των Βερσαλλιών, σύμφωνα με το Variety. Μαζί της ήταν ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, και ο Γάλλος τραγουδιστής Πατρίκ Μπρουέλ. Αργότερα η Χάγιεκ πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με σημαντικά δημόσια πρόσωπα από τη Γαλλία.

Η Σάλμα Χάγιεκ δεν είναι το μοναδικό δημόσιο πρόσωπο υψηλού προφίλ που θα συμμετάσχει στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024. Μέχρι στιγμής, η Χάλε Μπέρι, η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό έχουν συμμετάσχει στην επίσημη λαμπαδηδρομία, η οποία ξεκίνησε στις 8 Μαΐου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Η Λαμπαδηδρομία είναι μια μακρόχρονη παράδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, που τιμά την ιστορία της αθλητικής διοργάνωσης.

Η Ολυμπιακή Δάδα του 2024 σχεδιάστηκε από τον Ματιέ Λεχανέρ και παρουσιάζει μια συμμετρική μορφή που αναδεικνύει την ενότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών αθλητών. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή και ολοκληρώνονται στις 11 Αυγούστου.

(Με πληροφορίες του WWD)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice