Βόλτα στο Λούβρο για την Σελίν Ντιόν λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Βόλτα στο Λούβρο για την Σελίν Ντιόν λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων © Celine Dion/Instagram
Celebrities

Βόλτα στο Λούβρο για τη Σελίν Ντιόν λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή στην τελετή έναρξης, για μια εμφάνιση ορόσημο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Η τραγουδίστρια θα ανέβει ξανά στη σκηνή στην τελετή έναρξης, για μια εμφάνιση ορόσημο

Μια ημέρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα και στη Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση για τη μάχη της με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου), όπως όλα δείχνουν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος.

Βόλτα στο Λούβρο για τη Σελίν Ντιόν λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Όπως είναι αναμενόμενο, μια βόλτα στο Παρίσι πάντα συνοδεύεται από μια βόλτα στο μουσείο του Λούβρου. Όπερ και εγένετο για τη διάσημη τραγουδίστρια. Η Ντιόν επισκέφθηκε το μουσείο του Λούβρου και ανάρτησε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια θαυμάζει το μαρμάρινο γλυπτό της Νίκης της Σαμοθράκης, ενώ σε άλλη στέκεται μπροστά από τον πίνακα «Η στέψη του Ναπολέοντα».

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι πως υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά να βιώσει ακόμα κανείς στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους στο Λούβρο!» έγραψε στη λεζάντα στα αγγλικά και στα γαλλικά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice