Οι φωτογραφίες της έφηβης Ντιόν από το Παρίσι του 1982
© Getty Images
Celebrities

Όταν η 14χρονη Σελίν Ντιόν βρέθηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι

Η ερμηνεύτρια ανέβασε μερικά stories από την πρώτη φορά που, ανήλικη ακόμη βρέθηκε στο Παρίσι για την ηχογράφηση του πρώτου της δίσκου

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η 14χρονη Σελίν Ντιόν στο Παρίσι - Φωτογραφίες από το παρελθόν της σπουδαίας ερμηνεύτριας 

Η ερμηνεία της στην Τελετή Έναρξης ακόμα συγκινεί. Και η πανίσχυρη στιγμή της Σελίν Ντιόν έχει συνεπάρει εκατομμύρια κόσμου που αναζητά πληροφορίες τόσο για την καλλιτέχνιδα, όσο και για το τραγούδι που ερμήνευσε το βράδυ της Παρασκευής και την τραγική ιστορία που κρύβεται στους στίχους του.

Και κάπως έτσι, το Celine Dion Effect πέρασε και στη σελίδα του Instagram της ερμηνεύτριας, με εκείνη να «τρολάρει» ευγενικά όσους θυμήθηκαν φωτογραφίες της από την εποχή που ήταν μόλις 14 ετών και είχε βρεθεί για πρώτη φορά στην Πόλη του Φωτός, μαζί με τη μητέρα της και τον κατοπινό σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ για τα παρθενικά της βήματα στη μουσική βιομηχανία.

Όταν η 14χρονη Σελίν Ντιόν βρέθηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι
© Instagram

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται και στο site celinedionweb.com, στις 10 Ιουλίου του 1982, η 14χρονη τότε Ντιόν βρέθηκε στη Γαλλία για να ηχογραφήσει το νέο της άλμπουμ «Tellement j'ai d'amour...». Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ανήλικη ακόμη καλλιτέχνις επισκέφθηκε το Παρίσι. Φωτογραφήθηκε μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου μεταξύ άλλων σημείων της πόλης.

Όταν η 14χρονη Σελίν Ντιόν βρέθηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι
© Instagram

Την ίδια μέρα, μαζί με τη μητέρα της Τερέζ, τον παραγωγό της Ρενέ Ανζελίλ (και μετέπειτα σύζυγό της) και τον γάλλο τραγουδοποιό Eddy Marnay βρέθηκαν για φαγητό στο εστιατόριο «Chez Guy et Dodo» στην οδό Cadet. Όλες οι φωτογραφίες της έφηβης ακόμη Ντιόν από εκείνη την πρώτη επίσκεψή της στο Παρίσι εδώ

Το πώς εξελίχθηκε αυτή η σχέση ανάμεσα στη χώρα και την κοσμαγάπητη καλλιτέχνιδα, τώρα πια το ξέρουμε και όχι μόνο μέσα από τα stories της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice