Ροντ Στιούαρτ: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες, αλλά θα συνεχίσω να πίνω»

Ο θρύλος με τη βραχνή φωνή σε μερικές σοκαριστικές παραδοχές

Look Team |

Ο Ροντ Στιούαρτ έχει μερικά πράγματα να πει για τη ζωή στα 79 του και μετά από μία διαδρομή γεμάτη από επιτυχίες 

Πάντα χειμμαρώδης, ο θρύλος της ροκ Ροντ Στιούαρτ, στα 79 του εξακολουθεί να περιοδεύει και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί σ’ αυτή την ηλικία πρέπει να στερείται πράγματα που τον κάνουν να νιώθει ευτυχισμένος.

Ο Στιούαρτ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Sun δήλωσε ότι νιώθει ότι μπαίνει στα τελευταία στάδια της ζωής του, αλλά ακόμη και τώρα αρνείται να κάνει πίσω ή να πειθαρχήσει σε οδηγίες γιατρών.

«Γνωρίζω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες, αλλά δεν φοβάμαι», δήλωσε και ενώ έχει προγραμματίσει περιοδεία σε όλο τον κόσμο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025.

«Όλοι πρέπει να φύγουμε από τη ζωή κάποια στιγμή, οπότε είμαστε όλοι στο ίδιο καλάθι», είπε ο Βρετανός καλλιτέχνης. «Θα απολαύσω τον εαυτό μου αυτά τα τελευταία χρόνια όσο περισσότερο μπορώ... Λέω λίγα - πιθανώς άλλα 15 χρόνια; Ε, αυτό μπορώ να το κάνω εύκολα, φίλε μου».

«Τώρα πια πρέπει να προστατεύω τη φωνή μου πριν και μετά από κάθε συναυλία», εξήγησε. «Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο πρέπει να το κάνεις αυτό. Το νερό έχει να κάνει πάρα πολύ με αυτό. Αλλά όχι, νομίζετε ότι έχω μόνο νερό στο φλασκί μου;», ρώτησε παιχνιδιάρικα τον δημοσιογράφο, λέγοντας του ότι εξακολουθεί να πίνει μετά από κάθε συναυλία του.

 «Μιλάς με τον Ροντ Στιούαρτ εδώ, φίλε. Τρελαίνομαι μετά από κάθε συναυλία. Είμαστε 13 άτομα, έξι γυναίκες, πραγματικά σπουδαίοι μουσικοί, και τους βάζω να πίνουν και είναι κάτι που μας αρέσει πολύ», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα ερωτευμένος μέχρι σήμερα με τη σύζυγό του Πένυ Λάνκαστερ με την οποία είναι παντρεμένος από το 2007.

Με πληροφορίες από People.com., The Sun