Κόρτνεϊ Κοξ: Η νέα σειρά καλλυντικών Cocomoi Body θα ενθουσίαζε τη Μόνικα

Στο νέο της επιχειρηματικό άνοιγμα έχει μαζί της και την κόρη της, Κόκο

Κόρτνεϊ Κοξ: Οι επιχειρηματικές κινήσεις της με τα είδη σπιτιού και καθαριότητας υπό τον τίτλο Homecourt και η νέα σειρά αρωμάτων και ειδών περιποίησης επιδερμίδας Cocomoi Body Collection.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πεις το όνομα Κόρτνεϊ Κοξ και να μην τη σκεφτείς σαν Μόνικα Γκέλερ στα Φιλαράκια, να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να συγυρίζει. Σε αυτό το πλαίσιο, το επιχειρηματικό της άνοιγμα να βγάλει στην αγορά μια σειρά από σπρέι καθαρισμού, απορρυπαντικά πιάτων, σαπούνια χεριών και λοιπά είδη είναι ό,τι πιο ταιριαστό. Η Homecourt της Κόρτνεϊ Κοξ έχει tagline «The Beauty of Homecare» και θα μπορούσε άνετα να ενσωματωθεί σε μελλοντικό σενάριο των «Φιλαρακίων». Η Μόνικα, μόλις ξεπετάχτηκαν τα δίδυμα και μετά την απώλεια του Τσάντλερ, άνοιξε επιχείρηση με είδη σπιτιού. 

Επιστροφή στην πραγματικότητα όμως. Στη Homecourt βρίσκει κανείς από καθαριστικά επιφανειών μέχρι κεριά και από αρωματικά δωματίων έως κρέμες σώματος. Για να έχετε μια τάξη μεγέθους για τις τιμές, να σημειώσουμε πως το Steeped Rose Kitchen Trio, ένα σετ τριών προϊόντων (καθαριστικό επιφανειών, απορρυπαντικό πιάτων και σαπούνι χεριών) που βραβεύτηκε το 2022, κοστίζει 80 δολάρια. Φτηνό δεν το λες, αλλά αγοράζεις Μόνικα και μάλιστα σε συσκευασία μπαμπάτσικη, των 473 ml. Μόνο του το απορρυπαντικό πιάτων κοστίζει 26 δολάρια. Αν πάλι πάρεις το ανταλλακτικό του λίτρου, έχει 38 δολάρια. 

Πλέον, η Homecourt επεκτείνεται και στη φροντίδα του σώματος με τη σειρά Cocomoi Body Collection. Η γκάμα διαθέτει από αρωματικά έλαια, body mists, αφρόλουτρα και κεριά και έχει άρωμα καρύδας, όπως μπορούμε να κρίνουμε από το όνομα. Πάντως δεν βαφτίστηκε Cocomoi η σειρά από το άρωμά της, αλλά από το όνομα της κόρης της Κόρτνεϊ, Κόκο Αρκέτ. Η Κόκο, που έχει νονά την Τζένιφερ Άνιστον και είναι πλέον 20 χρονών, συμμετείχε στη δημιουργία των προϊόντων. 

Όλη η πολυτελής συλλογή Cocomoi Body Collection περιλαμβάνει αφρόλουτρο, αρωματικό έλαιο, κερί, body mist και body butter. Κοστίζει 198 δολάρια, ενώ αν αγοράζαμε μεμονωμένα τα προϊόντα θα μας έβγαινε 239 δολάρια. Αν θέλουμε να προλάβουμε αυτή την τρελή προσφορά, θα πρέπει να μπούμε σε λίστα αναμονής. 

Στις πρόμο συνεντεύξεις που δίνει δεξιά και αριστερά η Κόρτνεϊ Κοξ, ισχυρίζεται πως η Μόνικα άνετα θα φορούσε Cocomoi, γιατί το άρωμα έχει πιπέρι και κάρδαμο (εκτός από καρύδα) και ταιριάζει σε δυναμικές γυναίκες σαν τη Μόνικα.