Σίντι Κρόφορντ: Ζητά συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο
Σίντι Κρόφορντ: Ζητά συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο © Instagram
Celebrities

Γιατί η Σίντι Κρόφορντ ζητά δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο

«Μάλλον λυγίζω υπό πίεση»: H ανάρτησή της που έβαλε τέλος στις φήμες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σίντι Κρόφορντ: Ζητά συγγνώμη από τον Βασίλειο Κωστέτσο - «Μάλλον λυγίζω υπό πίεση»: H ανάρτησή της που έβαλε τέλος στις φήμες

Με μία σειρά από φωτογραφίες από την εποχή της συνεργασίας της με τον Βασίλειο Κωστέτσο στο Instagram, η Σίντι Κρόφορντ προσπαθεί να ανασκευάσει όσα συνέβησαν λίγες μέρες πριν.

Η πρόσφατη δήλωη της Σίντι Κρόφορντ σε αμερικανικό talk-show, όπου ανέφερε ότι δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή έγινε θέμα συζήτησης και με τη νέα ανάρτησή της το κορυφαίο μοντέλο θέλησε να δείξει την αγάπη της στον Έλληνα σχεδιαστή. 

Συγκεκριμένα, η Σίντι Κρόφορντ βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε αμερικανική εκπομπή. Εκεί ρωτήθηκε στο πλαίσιο ενός «παιχνιδιού» όπου οι καλεσμένοι καλούνται να απαντήσουν σε κάποιες «δύσκολες» ερωτήσεις και μπορούν να αρνηθούν να απαντήσουν μόνο σε μία από αυτές  με ποιον σχεδιαστή δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί. «Έχω δουλέψει μόνο με τους καλούς. Εντάξει, με τον Βασίλειο. Ήταν ένας Έλληνας σχεδιαστής μαγιό. Απλά διαλέγω κάτι στην τύχη», είχε απαντήσει τότε η Σίντι Κρόφορντ.

What Did Cindy Crawford Think About Austin Butler’s Elvis Accent? | WWHL

«Συγγνώμη για το μπέρδεμα»Η ανάρτηση της Σίντι Κρόφορντ και η απάντηση του Βασίλειου Κωστέτσου  

Το βράδυ της Πέμπτης, (1.08), η Σίντι Κρόφορντ ανήρτησε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram όπου καταγράφεται στην πασαρέλα να φοράει ρούχα του Βασίλειου Κωστέτσου, αλλά και κάποια στιγμιότυπα όπου οι δύο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

«Από το αρχείο... Τόσα πολλά διασκεδαστικά looks στις πασαρέλες του Βασίλειου Κωστέτσου. Υ.Γ. Συγγνώμη για το μπέρδεμα -μάλλον λυγίζω υπό πίεση! Αν ξέρεις, ξέρεις. Στέλνω ένα μεγάλο φιλί», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Σίντι Κρόφορντ, απολογούμενη για την πρόσφατη δήλωσή της.

Την ανάρτησή της, μάλιστα, σχολίασε και ο ίδιος ο Βασίλειος Κωστέτσος, γράφοντας: «Ξέρω... Αξέχαστες στιγμές!!!! Όταν οι χιλιάδες θεατές τρελάθηκαν όταν περπάτησες στην πασαρέλα της Αθήνας!!! Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ήθος σου και τον επαγγελματισμό σου, αλλά και την αγάπη σου για την Ελλάδα! Ήσουν πάντα και θα είσαι η κορυφαία μου μούσα. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην Ελλάδα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice