Χάιντι Κλουμ: Γιόρτασε την 5η επέτειο του γάμου της με τον Τομ Κάουλιτζ σε εξωτική τοποθεσία - Οι αναρτήσεις στο Instagram.
Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ © Instagram/Heidi Klum
Celebrities

Σε εξωτική παραλία η επέτειος γάμου της Χάιντι Κλουμ: «Γιορτάζουμε την αγάπη μας σήμερα και κάθε μέρα»

Το celebrity ζευγάρι τίμησε την περίσταση με μια σειρά από ηλιόλουστες αναρτήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χάιντι Κλουμ: Γιόρτασε την 5η επέτειο του γάμου της με τον Τομ Κάουλιτζ σε εξωτική τοποθεσία - Οι αναρτήσεις στο Instagram.

Η Χάιντι Κλουμ και ο σύζυγός της Τομ Κάουλιτζ γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους σε μια εξωτική παραλία.

Η Χάιντι Κλουμ δεν δίστασε να μοιραστεί τη χαρά με τους followers της στο Instagram. Το ζευγάρι σημάδεψε την ξεχωριστή ημέρα με μια σειρά από ηλιόλουστες αναρτήσεις που ακτινοβολούσαν αγάπη και ευτυχία.

Το ηλικίας 51 ετών σούπερ μόντελ δημοσιοποίησε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, με την ίδια να χαλαρώνει στην αγκαλιά του κιθαρίστα των Tokio Hotel.

Ο Τομ Κάουλιτς οποίος φορούσε ροζ μαγιό, φαινόταν να κοιμάται βαθιά καθώς η Χάιντι Κλουμ επιδείκνυε την γυμνασμένη της σιλουέτα.

Χάιντι Κλουμ: «Γιορτάζουμε την αγάπη μας σήμερα και κάθε μέρα»

«Γιορτάζουμε την αγάπη μας σήμερα και κάθε μέρα. Ευτυχισμένη επέτειο», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, μαζί με μια σειρά από κόκκινες καρδιές και emoji με φλόγες.

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret δημοσίευσε επιπλέον στιγμιότυπα με την ίδια και τον Κάουλιτζ ο οποίος είναι 15 χρόνια νεότερός της, να διασκεδάζουν στην άμμο, καθώς εκείνη πόζαρε πίσω από τον σύζυγό της για να κρύψει το γυμνό της στήθος.

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Ich Liebe Dich Tom», έγραψε.

Το ζευγάρι έκανε μια γαμήλια γιορτή στην Ιταλία για τα αγαπημένα του πρόσωπα τον Αύγουστο του 2019, αφού συνδέθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους.

Αν και η Κλουμ δεν αποκάλυψε την τοποθεσία της τελευταίας της απόδρασης, η μητέρα τεσσάρων παιδιών είναι θαμώνας των ευρωπαϊκών παραλιών πρόσφατα εθεάθη στη Σαρδηνία.

Η Χάιντι Κλουμ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον μουσικό Seal. Το ζευγάρι έχει τέσσερα κοινά παιδιά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice