Εθισμένος στο αέριο γέλιου ο Κάνιε Γουέστ: νέες καταγγελίες
© Ronald Martinez / Getty Images
Celebrities

Ο Κάνιε Γουέστ είναι εθισμένος και ευθύνεται ο οδοντίατρός του

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του ράπερ προχώρησε ο Μάιλο Γιαννόπουλος

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο πρώην συνεργάτης του Κάνιε Γουέστ μόλις απασφάλισε, εκτοξεύοντας σοβαρές κατηγορίες εναντίον του

«Υπάρχει λόγος που ο Ye, πρώην γνωστός ως Κάνιε Γουέστ, δεν δύναται πλέον να γράψει μουσική ή να σχεδιάσει ρούχα»: αυτό έγραψε την Τετάρτη στο Χ ο πρώην συνεργάτης του ράπερ και επίσης αμφιλεγόμενος (πρώην) δημοσιογράφος και νυν συγγραφέας και επιχειρηματίας, Μάιλο Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος μέσα από μία σειρά αναρτήσεών του στο Χ, υποστήριξε ότι ο Γουέστ είναι έρμαιο του οδοντιάτρου του Τ. Κόνελι, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στο να εθιστεί ο ραπερ στο «αέριο γέλιου», επιστημονικά γνωστό ως υποξείδιο του αζώτου.

«Ο Connelly έκανε τον Ye να εθιστεί στο αέριο γέλιου. Πιστεύω ότι ο Connelly επεδίωξε να μειώσει τις πνευματικές ικανότητες του Ye, ώστε ο ίδιος και οι επιχειρηματικοί του συνεργάτες να του αποσπάσουν εκατομμύρια δολάρια», γράφει ο Βρετανός ακροδεξιός πολιτικός σχολιαστής, ο οποίος ισχυρίστηκε «αποκάλυψε την απάτη» και όταν προσπάθησε να παρέμβει για να γλιτώσει τον Γουέστ από τα νύχια του οδοντιάτρου του, τότε ήταν που ο 47χρονος νικητής Grammy αντέδρασε με τρόπο που τελικά οδήγησε στην αποχώρηση του Γιαννόπουλος από την κοινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

«Ο Ye, εθισμένος στο υποξείδιο του αζώτου, ανατίναξε τη σχέση μας επίτηδες προτείνοντας κάτι για το οποίο ήξερε ότι θα έπρεπε να παραιτηθώ (επειδή του το είχα πει): την αναβίωση της μακροχρόνιας πλην λανθάνουσας φαντασίωσής του να κάνει πορνό», γράφει ο Γιαννόπουλος.

Τον Απρίλιο, ο εκπρόσωπος του Γουέστ είχε αποκαλύψει ότι είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για να τεθεί σε λειτουργία ένα στούντιο "Yeezy Porn", αφού φέρεται να εξέταζε την ιδέα για αρκετά μεγάλο  χρονικό διάστημα.

Ο Γιαννόπουλος, ο οποίος εργάστηκε για τον ράπερ μεταξύ 2022 και 2024, επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε καταγγελία κατά του Connelly στο οδοντιατρικό συμβούλιο της Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας ότι είναι «ένα επικίνδυνο αρπακτικό που στοχεύει αφροαμερικανικές διασημότητες».

Δημοσίευσε τη νομική ένορκη βεβαίωση, η οποία ισχυρίζεται ότι ο οδοντίατρος χρέωσε τον Γουέστ με περίπου 50.000 δολάρια το μήνα για να του προμηθεύει το αέριο γέλιου για «ψυχαγωγική χρήση».

Ο Γιαννόπουλος κατηγόρησε περαιτέρω τον Connelly ότι έδωσε στον hitmaker του "Heartless" το αέριο, ακόμη και όταν άρχισε να εμφανίζει «ανησυχητικά συμπτώματα που οδήγησαν σε εκτεταμένα σχόλια και ανησυχία». Επιπλέον, η καταγγελία ισχυρίζεται ότι ο διάσημος οδοντίατρος έδωσε στον Γουέστ τόσο πολύ αέριο που είχε «τέσσερα δοχεία χειρουργικού μεγέθους» στο σπίτι του κάποια στιγμή.

Ο Γιαννόπουλος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Connelly μίλησε για «το ναρκωτικό του Ye ... σαν να ήταν ένα φυσιολογικό μέρος της καθημερινής ζωής του».

Ένας εκπρόσωπος του Connelly αρνήθηκε τους ισχυρισμούς στο TMZ την Τετάρτη, λέγοντας ότι τα tweets του Yiannopoulos ήταν «όχι μόνο πραγματικά ανακριβή αλλά και σκόπιμα παραπλανητικά».

Ο εκπρόσωπος κατηγόρησε επίσης τον Γιαννόπουλο ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις για να κερδίσει την προσοχή και να βλάψει τη φήμη της Connelly.

Ο Connelly, ο αυτοαποκαλούμενος «πατέρας της οδοντιατρικής με τη χρήση διαμαντιών», εγκατέστησε την προσθετική από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων του West νωρίτερα φέτος.

Με πληροφορίες από ΤΜΖ, PageSix.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice