Η Adele αποκάλυψε σε συναυλία τον αρραβώνα της με τον Rich Paul
Η Adele αποκάλυψε σε συναυλία τον αρραβώνα της με τον Rich Paul © Johnny Nunez/Getty Images
Celebrities

Η Adele αποκάλυψε σε συναυλία τον αρραβώνα της με τον Rich Paul

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Adele: Αποκάλυψε τον αρραβώνα της με τον Rich Paul - Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τον αρραβώνα της με τον Rich Paul ανακοίνωσε η Adele κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο Μόναχο το βράδυ της Παρασκευής. Εδώ και καιρό, κυκλοφορούσαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να το έχει επιβεβαιώσει.

Η Adele μαρτύρησε το μυστικό της

Και η Adele μαρτύρησε το μυστικό της! Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο Μόναχο της Γερμανίας, ένας από τους θαυμαστές της ζήτησε το χέρι της.

«Δεν μπορώ να σε παντρευτώ, γιατί ήδη παντρεύομαι. Οπότε δεν μπορώ», είπε, ενώ κρατούσε ψηλά το αριστερό της χέρι, δίνοντας στον θαυμαστή της να καταλάβει ότι είναι αρραβωνιασμένη.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2021, με τον επιχειρηματία να αποκαλύπτει σε ένα προφίλ στο New Yorker ότι έκανε παρέα με μια μεγάλη ποπ σταρ. Έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση δύο μήνες αργότερα στο παιχνίδι 5 των τελικών του NBA στο Φοίνιξ.

«Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος», είπε η Adele για τον καλό της σε συνέντευξή της στην Oprah εκείνο τον Νοέμβριο. «Είναι αρκετά απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει», είπε στη Winfrey μοιραζόμενη επίσης ότι βιώνει την πρώτη φορά που «αγάπησα τον εαυτό μου και ήμουν ανοιχτή στο να αγαπήσω και να αγαπηθώ από κάποιον άλλον».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice