Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Ρόμπερτ Ντε Νίρο © EPA/ETIENNE LAURENT
Celebrities

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο γιορτάζει τα 81 του χρόνια με μια βουτιά από γιοτ

Η ανάρτηση της κόρης του Ντρένα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Γιορτάζει τα 81 του χρόνια με βουτιά από γιοτ 

Ο σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο  γιόρτασε για τα 81α γενέθλιά του με την κόρη του, Ντρένα Ντε Νίρο στο πλευρό του.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο αγκάλιασε την παράτολμη πλευρά του και πήδηξε από την πλευρά του γιοτ του, ανήμερα της σημαντικής για οτν ίδιο μέρας. 

Σε μια εντυπωσιακή στιγμή που απαθανάτισε η κόρη του, Ντρένα, την οποία υιοθέτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Ντάιαν Άμποτ, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ φοράει κόκκινο και μπλε ριγέ μαγιό καθώς βουτά στον ωκεανό από ένα πολυτελές γιοτ.

Με λεζάντα στην ανάρτηση, η Ντρένα έγραψε: «Χρόνια πολλά για τα 81α γενέθλια του μπαμπά μου και το #1 ride or die .. Σε αγαπώ με όλο μου το ♥️♥️♥️ #BobbyD για πάντα».

Η Ντρένα ντε Νίρο συνέχισε να μοιράζεται πολλές άλλες φωτογραφίες στο καρουζέλ των εικόνων, συμπεριλαμβανομένων πολλών αναδρομών του πατέρα της με τον αείμνηστο γιο της Λεάντρο, ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 19 ετών.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δήλωσε ότι ο θάνατος του εγγονού του, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ατύχημα, τον άφησε «βαθιά θλιμμένο» και ζήτησε «ιδιωτικότητα» καθώς ο ίδιος και η οικογένειά του επεξεργάζονται το πένθος τους.νΑργότερα δήλωσε στο περιοδικό People: «Είναι απλά ένα σοκ. [Δεν] πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice