H Bebe Rexha καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση εναντίον της
© Instagram
Celebrities

Bebe Rexha: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση, επειδή μιλούσε αλβανικά

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας για τη συμπεριφορά προσωπικού ασφαλείας σε αεροδρόμιο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Bebe Rexha καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση εναντίον της

Η Bebe Rexha υποστήριξε με δάκρυα στα μάτια ότι «απειλήθηκε» από έναν υπάλληλο ασφαλείας αεροδρομίου επειδή μιλούσε αλβανικά.

«Με απείλησαν επειδή νόμιζα ότι ο πράκτορας ασφαλείας ήταν Αλβανός. Του μίλησα στα αλβανικά και τον ρώτησα πού θα πάρω το εισιτήριό μου και τώρα μου απαγορεύει την πτήση», έγραψε η 34χρονη Rexha στη λεζάντα ενός βίντεο στο Instagram που την δείχνει να κλαίει.

Αφού δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο με την ίδια να κλαίει στο αεροδρόμιο στα Instagram Stories της το Σάββατο, η Rexha συνέχισε: «Πιστεύω ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους επειδή είμαι Αλβανίδα. Δεν μου έδωσε τα στοιχεία του. Συνέχισε να με κακοποιεί ψυχικά για να με κάνει να νιώσω ότι ήταν πιο ισχυρός από ό,τι [sic] ήταν».

«Καμία από τις γυναίκες στην @Lufthansa δεν παρενέβη ή δεν είπε κάτι. Δεν μου έδινε το όνομά του, αλλά μόλις έμαθα ότι εργάζεται για την ATSG μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ελέγχου εγγράφων που προσλήφθηκε από τη Lufthansa», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Bebe Rexha: Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση, επειδή μιλούσε αλβανικά

Επίσης, αναδημοσίευσε μια άλλη ιστορία από έναν λογαριασμό θαυμαστή που έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η @BebeRexha θα φτάσει σπίτι της ασφαλής. @Munichairport παρακαλώ ερευνήστε τον άνδρα αξιωματικό που απείλησε μια γυναίκα @beberexha επειδή μιλούσε αλβανικά, παρακαλώ ελέγξτε τις κάμερες σας», έγραψε ο χρήστης του Instagram Bukie Rexha.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Rexha εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη μουσική βιομηχανία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι «αποσιωπήθηκε» και «υπονομεύτηκε» για χρόνια.

«Είμαι απογοητευμένη. Με έχουν υπονομεύσει», έγραψε η τραγουδίστρια στο X.

Και συνέχισε: «Παρέμενα σιωπηλή για πολύ καιρό. Δεν είχα δει τα σημάδια, παρόλο που οι άνθρωποι τα αναφέρουν συνεχώς και ήταν τόσο προφανή».

Η Rexha συνέχισε να λέει στους followers της ότι «τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν» αλλιώς σύντομα θα «πει ΟΛΕΣ τις αλήθειες της», κάτι που θα «ρίξει ένα ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι» της βιομηχανίας.

Με στοιχεία από People.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice