Τίτλοι τέλους για τους... Bennifer - Αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ
Τίτλοι τέλους για τους... Bennifer - Αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ © EPA
Celebrities

Τίτλοι τέλους για τους... Bennifer - Αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ κατέθεσε η Τζένιφερ Λόπεζ

Οι φήμες χωρισμού, τα σπίτια και οι ξεχωριστές διακοπές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ - Οι φήμες χωρισμού, τα σπίτια και οι ξεχωριστές διακοπές

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως μπαίνουν και οριστικά ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ με την τραγουδίστρια να καταθέτει αίτηση διαζυγίου χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου, ημερομηνία που σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση pro per, δηλαδή μόνη της και χωρίς δικηγόρο. Την Τρίτη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον γάμο του ζευγαριού στη Τζόρτζια, τον οποίο και πραγματοποίησαν αφού «κλέφτηκαν» στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Οι φήμες χωρισμού, τα σπίτια και οι ξεχωριστές διακοπές

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες χωρισμού τον Μάιο του 2024, εν μέσω αναφορών ότι άρχισαν να πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμων.

Παρόλο που κανείς τους δεν απάντησε στις εικασίες, ο ηθοποιός εντοπίστηκε χωρίς τη βέρα του μια εβδομάδα αργότερα, επιβεβαιώνοντας φαινομενικά ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο τους.

Το TMZ ανέφερε επίσης ότι ο Άφλεκ δεν ζούσε καν στο σπίτι τους στο Beverly Hills. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο βραβευμένος με Όσκαρ είχε θεαθεί να μένει σε ένα σπίτι στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες για περίπου μια εβδομάδα - παρά το γεγονός ότι απέχει σχεδόν 30 λεπτά από το σπίτι τους στο Beverly Hills. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε πολλές φορές να πηγαινοέρχεται από το ακίνητο χωρίς την τραγουδίστρια. Το αποκορύφωμα ήταν λίγες ημέρες μετά τα 55α γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ τον Ιούλιο, ο Μπεν Άφλεκ έκλεισε ένα νέο σπίτι 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades.

Μια πηγή είπε πρόσφατα στο Us Weekly ότι η απόφασή του να αγοράσει το σπίτι σήμαινε το «τέλος του γάμου τους».

Στο μεταξύ, η Λόπεζ έχοντας πάρει απόφαση το τέλος του γάμου τους, φωτογραφήθηκε επίσης να περιηγείται σε σπίτια στο Λος Άντζελες μαζί με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Elaine Goldsmith-Thomas, στα μέσα Μαΐου. Μια πηγή είχε αναφέρει τότε ότι το λαμπερό ζευγάρι έθεσε τη συζυγική του κατοικία προς πώληση έναντι 68 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο, έναν χρόνο μετά την αγορά του για 60 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος, τον περασμένο Ιούνιο, η Λόπεζ έκανε σόλο διακοπές στην Ιταλία, ενώ ο Άφλεκ παρέμεινε στο Λος Άντζελες.

Τι ισχύει με το προγαμιαίο συμβόλαιο μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Στην αίτηση, ωστόσο, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου 2024 ενώ δεν ανέφερε αν αυτή και ο ηθοποιός έχουν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, με πηγές να λένε πως δεν έχουν.

Χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο, τα ατομικά κέρδη της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ αυτά τα τελευταία δύο χρόνια -είτε πρόκειται για κινηματογραφικά έργα είτε για μεγάλες συμφωνίες με brands- αποτελούν κοινή ιδιοκτησία.

Από τον γάμο τους και έπειτα, η τραγουδίστρια έχει βγάλει τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου 20 εκατομμυρίων δολαρίων This Is Me… Now: A Love Story, που τεκμηρίωνε το αναζωπυρωμένο ειδύλλιό της με τον διάσημο ηθοποιό.

Ακόμα, ξεκίνησε τη σειρά κοκτέιλ της Delola το 2023 και επρόκειτο να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία για να υποστηρίξει το τελευταίο άλμπουμ της This Is Me… Now μέσα στη χρονιά. Η περιοδεία της, ωστόσο, ακυρώθηκε εβδομάδες πριν από την έναρξή της.

Από την άλλη, ο Μπεν Άφλεκ έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Air (2023) και Hypnotic (2023), ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε την παραγωγή του σίκουελ του 2016 για το The Accountant.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έκαναν την παραγωγή της επερχόμενης ταινίας Unstoppable μαζί με τον Ματ Ντέιμον, με τη διάσημη τραγουδίστρια να πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice