Ο Μπράντον Σκλέναρ μόλις πήρε θέση για το cancel στην Μπλέικ Λάιβλι
© Eric Charbonneau/Getty Images
Celebrities

Μπλέικ Λάιβλι: Συμπρωταγωνιστής της μιλά για το άγριο cancel

Ο Μπράντον Σκλέναρ έσπασε τη σιωπή του και αποφάσισε να υπερασπιστεί τόσο τη συγγραφέα Κόλιν Χούβερ όσο και κάθε άλλη γυναίκα της ταινίας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όσο το cancel στην Μπλέικ Λάιβλι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ο συμπρωταγωνιστής της έσπασε τη σιωπή

Εδώ και εβδομάδες, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος λογαριασμό στα social media και να μην έχει πέσει πάνω σε κάποιο βίντεο που κάνει cancel στην ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι με αφορμή τη νέα της ταινία It Ends With Us.

Βασικά, δεν υπάρχει αμερικανός που να έχει πετύχει κατά τύχη στον δρόμο τη Λάιβλι και να μην έχει κάτι κακό να θυμηθεί από την αλληλεπίδρασή του μαζί της και φυσικά όλο αυτό το κύμα ακύρωσης προέκυψε με αφορμή τον τρόπο που η συγκεκριμένη προώθησε την ταινία της –μια ταινία που στο επίκεντρό της βρίσκεται η ενδοοικογενειακή βία- ο οποίος σίγουρα δεν ήταν ο ενδεδειγμένος και με την αρμόζουσα στο θέμα βαρύτητα.

Κι όσο ο σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής της Λάιβλι, Τζάστιν Μπαλντόνι επαναπαύεται στις δάφνες του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα, η μπάλα της ακύρωσης παίρνει και την Κολίν Χούβερ, συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου, στο οποίο βασίστηκε η ταινία.

Ωστόσο και μετά από εβδομάδες εξαιρετικά αυστηρής κριτικής κάποιος αποφάσισε να μιλήσει και αυτός δεν ήταν άλλο από τον επίσης συμπρωταγωνιστή της Λάιβλι, Μπράντον Σκλέναρ, ο οποίος τοποθετήθηκε γράφοντας σε κατηγορηματικό τόνο κάποια πράγματα στη σελίδα του στο Instagram.

«Η Κολίν (σ.σ.: Χούβερ, η συγγραφέας του ομώνυμου μυθιστορήματος) και οι γυναίκες αυτού του καστ αντιπροσωπεύουν την ελπίδα, την επιμονή και τις γυναίκες που επιλέγουν μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό τους. Το να συκοφαντείτε τις γυναίκες που έβαλαν τόσο πολύ από την καρδιά και την ψυχή τους για να γυρίσουν αυτή την ταινία επειδή πιστεύουν τόσο πολύ στο μήνυμά της φαίνεται αντιπαραγωγικό και αποσπά από αυτό για το οποίο έγινε αυτή η ταινία.

Είναι, στην πραγματικότητα, το αντίθετο του θέματος. Το τι μπορεί να συνέβη ή να μην συνέβη πίσω από τις κάμερες ή στα παρασκήνια δεν μειώνει και ελπίζουμε ότι δεν πρέπει να μειώνει τις προθέσεις μας για τη δημιουργία αυτής της ταινίας. Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπουμε το μέγεθος της αρνητικότητας που προβάλλεται στο διαδίκτυο».

Ο Sklenar πρόσθεσε ότι «κάποιος πολύ κοντινός του άνθρωπος» βίωσε μια σχέση που «καθρεφτιζόταν» στη σχέση της Lily και ένιωσε «την ευθύνη να το ζωντανέψει και να βοηθήσει να διαδοθεί περαιτέρω αυτό το μήνυμα», σημειώνοντας ότι η φίλη του «πιστώνει στο βιβλίο της Colleen και στη συνέχεια σ’ αυτή την ταινία ότι της έσωσε τη ζωή».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι κάθε «άτομο» που συμμετείχε στην ταινία είχε «επίγνωση της ευθύνης» που είχε με τη δημιουργία της και ότι η ταινία έχει σκοπό να είναι «ένας σκληρός έλεγχος της πραγματικότητας για τους άνδρες που πρέπει να να αναλάβουν την ευθύνη για τον εαυτό τους και τις πράξεις τους».

Υποστήριξε επίσης ότι η ταινία «έχει σκοπό να εμπνεύσει» παράλληλα με την «επικύρωση και την αναγνώριση», «να εμφυσήσει ελπίδα» και «να χτίσει θάρρος και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται λιγότερο μόνοι» και κυρίως «να διαδώσει την αγάπη και την ευαισθητοποίηση».

Ο Sklenar είπε ότι πριν οι άνθρωποι «σκορπίσουν μίσος στο διαδίκτυο», θα πρέπει να «αναρωτηθούν ποιον βοηθάει αυτό».

«Αναρωτηθείτε αν οι απόψεις σας βασίζονται σε γεγονότα. Ή αν απλά θέλετε να είστε μέρος αυτού που συμβαίνει τώρα (σ.σ.: και αφορά το άγριο κάνσελ της συμπρωταγωνίστριάς του). Ας γίνουμε όλοι μαζί μέρος ενός καλύτερου πράγματος. Μέρος μιας νέας ιστορίας που γράφεται για τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους παντού. Να κινείστε με γνώμονα την αγάπη και παρακαλώ να είστε ευγενικοί», καταλήγει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice