Η πραγματική αιτία του χωρισμού Λόπεζ - Άφλεκ
© Michael Buckner/Variety via Getty Images
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους

Τι αποκαλύπτεται τώρα, σχεδόν μία ημέρα μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τη λατίνα σταρ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μετά και την αίτηση διαζυγίου της Λόπεζ πηγές αναφέρουν ότι οι κόντρες είχαν ήδη αρχίσει στον μήνα του μέλιτος

Για τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ, ο μήνας του μέλιτος τέλειωσε, πριν καν αρχίσει... Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα που επιχειρεί να ρίξει φως στο άδοξο της πολυσυζητημένης σχέσης του ηθοποιού με τη λατίνα σταρ.

Συγκεκριμένα, και ενώ η Λόπεζ κατέθεσε την αίτηση για το διαζύγιό της από τον ηθοποιό τη μέρα της δεύτερης επετείου του γάμου της, το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα προβλήματα στη σχέση τους είχαν αρχίσει να φαίνονται ήδη από το ταξίδι τους στην Ιταλία για τον μήνα του μέλιτός τους και μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους.

Η απόδραση στη Λίμνη Κόμο ήταν μία τεράστια δοκιμασία για τον Άφλεκ, καθώς περιελάμβανε πολλές δημόσιες εξόδους γεμάτες... ψώνια για τη Λόπεζ, φωτογραφήσεις και χαιρετούρες με διασημότητες - και, ναι, υπήρχαν φυσικά κάμερες που τα κατέγραφαν όλα.

«Ήταν δυσαρεστημένος με τους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν. Εκείνη είναι μια διεθνής σούπερ σταρ και εκείνος συμπεριφερόταν σαν να ήταν έκπληξη το γεγονός ότι θα τους ακολουθούσαν», δήλωσε πηγή κοντά στο πρώην ζεύγος, ενώ πρόσθεσε ότι όταν δεν βρίσκονταν μπροστά στις κάμερες, «μόλις και μετά βίας μιλούσαν ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια αυτής που υποτίθεται ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Της πούλησε ότι ήταν ένας άνθρωπος που είχε αλλάξει, και αυτό κράτησε πολύ λίγο»...

Η απεξάρτηση του Άφλεκ από το αλκοόλ και η επίδραση στη σχέση του με τη Λόπεζ

Για άλλους πάλι, στην τροπή της σχέσης τους έπαιξε σημαντικό ρόλο και η νηφαλιότητα του Άφλεκ μετά από χρόνια σοβαρών περιπετειών με το αλκοόλ. Το να είναι με τη Λόπεζ, χωρίς να είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ ήταν μία καινούρια πραγματικότητα για εκείνον που πολύ συχνά έκανε τα πάντα να μοιάζουν δυσάρεστα και... αδιάκριτα αναφορικά με την προσωπική τους ζωή.

Ο Άφλεκ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του να απεξαρτηθεί στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιστρέψει για τελευταία φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2018.

Το θυελλώδες ειδύλλιο σύντομα εξανεμίστηκε μόλις προσαρμόστηκε στη νηφάλια ζωή του. Ο Άφλεκ άρχισε να επιθυμεί περισσότερη ιδιωτικότητα και δεν μπορούσε πλέον να αντέξει το επίπεδο διασημότητας της Λόπεζ, σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν το ζευγάρι. «Δεν το ήθελε αυτό για τον εαυτό του. Όλο αυτό το κυνηγητό σε κάθε του έξοδο από το σπίτι του», εξηγεί η ίδια πηγή.

Εν τω μεταξύ, βάσει του ίδιου περιβάλλοντος που ήταν κοντά στους δύο σταρ από την πρώτη στιγμή της επανασύνδεσής τους, εξακολουθούσε να σκέφτεται τα συναισθήματα της J.Lo καθώς η σχέση τους έφτασε στο τέλος της την άνοιξη.

Οι πηγές τον περιέγραψαν ως «πολύ προστατευτικό μαζί της», γεγονός που τον ώθησε στην απόφασή του να αναβάλει την υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Δυστυχώς, δεν υπήρχε τρόπος να αποφύγει τον εξευτελισμό της. «Είναι έξαλλη. Την έχει ταπεινώσει. Ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία να τα ξαναβρούν... Έκανε μεγάλο θέμα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής της», είχε αποκαλύψει άτομο κοντά στη Λόπεζ, ενώ το παραπάνω εξηγεί και το γιατί η λατίνα σταρ επέλεξε να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, συμβολικά ακριβώς την ημέρα που οι δυο τους θα έκλειναν τα δύο χρόνια γάμου.

Με πληροφορίες από PageSix.com, VanityFair.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice