Η Lady Gaga
Η Lady Gaga © EPA/Neil Hall
Celebrities

Lady Gaga: Είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία με τον Μπρούνο Μαρς

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Lady Gaga: Τι είπε για τη συνεργασία της με τον Μπρούνο Μαρς - Η ανάρτησή της στο Instagram

Με ανάρτησή της στο Instagram η Lady Gaga ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη στήριξη που της δείχνουν ενώ αναφέρθηκε και στο ντουέτο της με τον Μπρούνο Μαρς στο κομμάτι «Die With a Smile».

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω post η Lady Gaga ευχαρίστησε το κοινό της για τα θετικά σχόλια που έχει λάβει, ενώ τόνισε πως είναι «ευγνώμων» για αυτή τη συνεργασία.

«Βλέποντας θαυμαστές από όλο τον κόσμο να γιορτάζουν αυτή τη μουσική... Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να βλέπω τα λόγια του τραγουδιού να αγγίζουν την καρδιά σας και το βίντεο να προκαλεί αυτό το τεράστιο κύμα χορού και διασκέδασης. Είναι όμορφο να το παρακολουθείς και είμαι τόσο ευγνώμων», έγραψε και πρόσθεσε:

«Σας ευχαριστώ ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ που αγαπάτε το τραγούδι μας. Σας αγαπώ πραγματικά και ελπίζω το μήνυμα αγάπης που μοιραστήκαμε να συνεχίσει να δημιουργεί ξεχωριστές στιγμές για όλους σας στις ζωές σας. Ξέρω ότι το κάνει στη δική μου κάθε μέρα. Η δύναμη της μουσικής είναι μεγάλη και η αγάπη σας για αυτό το τραγούδι μου το θύμισε».

Η ανάρτηση που έκανε η Lady Gaga στο Instagram

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice