Η γυναίκα που φαίνεται να υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Λόπεζ - Άφλεκ
/ Getty Images
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Είναι αυτή η γυναίκα το «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσά τους;

Το ηχηρό όνομα της γυναίκας με την οποία φαίνεται να βγαίνει τώρα ο Άφλεκ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Όσα αποκαλύπτονται τώρα για το πολύκροτο διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον αστέρα του Χόλιγουντ

Εδώ και λίγες ώρες οι κοσμικές στήλες των περιοδικών του εξωτερικού γράφουν για τα... ραντεβού του Μπεν Άφλεκ με μία γυναίκα της οποίας το όνομα δεν είναι άγνωστο στην αμερικανική κοινωνία και κατά κάποιους εξηγεί το τέλος – αστραπή στη σχέση του ηθοποιού με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό, εδώ και καιρό ο Άφλεκ βγαίνει με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, Κίκ Κένεντι και ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει η υπογραφή της πρώην συζύγου του στο –κοινή συναινέσει απ’ ό,τι φαίνεται- διαζύγιό τους. Ένας insider του Χόλιγουντ μάλιστα αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν εντοπιστεί στο Polo Lounge στο Beverly Hills Hotel και σε άλλα hotspots, ωστόσο και μέχρι στιγμής η φύση της σχέσης τους παραμένει ασαφής. Τόσο η Κικ όσο και εκπρόσωποι του Άφλεκ απέφυγαν να απαντήσουν σε ερωτήματα εφημερίδων ακριβώς για το είδος της σχέσης που απολαμβάνουν. Η Τζένιφερ Λόπεζ, 55 ετών, υπέβαλε την Τρίτη αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ, 52 ετών, μετά από μήνες φημών περί χωρισμού.

Την ίδια στιγμή, ο γάμος των δύο φαίνεται να είχε τελειώσει επισήμως –και σύμφωνα με δηλώσεις της Λόπεζ- στις 26 Απριλίου, ενώ ως βασική αιτία του χωρισμού τους επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές

Μία από αυτές τις διαφορές είναι πιθανότατα ότι ο Άφλεκ δεν μπορούσε να αντέξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που του έφερνε η σχέση τους, ενώ ήδη από τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι δεν είχε κρύψει τη δυσφορία του λόγω των παπαράτσι, καθώς, σύμφωνα με πηγές, του ξύπνησαν αναμνήσεις από την «κακοποίηση» που είχε ζήσει τον πρώτο κιόλας καιρό της φλογερής γνωριμίας του με τη Λόπεζ.

Πηγή κοντά στον Άφλεκ είχε δηλώσει μάλιστα ότι ο ηθοποιός δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για μοναξιά και είναι «περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του».

«Ποτέ δεν έχει -και φαίνεται ότι ποτέ δεν θα- (παρα)δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», κάτι με το οποίο δεν συμβιβάστηκε ποτέ η Λόπεζ.

«Το είδος της μεγάλης αγάπης στο οποίο πιστεύει η Τζένιφερ, αυτό το είδος της ολοκληρωτικής αφοσίωσης; Ο Μπεν έπαιξε για λίγο με αυτή την ιδέα και ήθελε να είναι μέρος αυτού, αλλά απλά δεν είναι αυτός που θα ήθελε (η Λόπεζ) να είναι», εξηγεί η ίδια πηγή.

Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της λατίνας σταρ είχε δηλώσει νωρίτερα τον Αύγουστο ότι νιώθει αμηχανία για τον αποτυχημένο γάμο τους, επειδή ήταν πεπεισμένη ότι εκείνη και ο Άφλεκ θα έκαναν επιτέλους την αγάπη τους να λειτουργήσει. Ωστόσο, το ίδιο άτομο εξηγεί ότι όταν παρουσιάστηκαν τα πρώτα σύννεφα, μόνο η Λόπεζ προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους.

«...[Ο Μπεν] δεν είχε δείξει καμία δέσμευση και ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους. [Και η Λόπεζ] έφτασε στο σημείο να πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της», επιβεβαίωσε μια πηγή στο Page Six αυτή την εβδομάδα.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice