Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το bachelorette της Μαράια πριν τον γάμο
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το bachelorette της Μαράια πριν τον γάμο © sincerelyymariah/ Instagram
Celebrities

Το bachelorette της Μαράια πριν τον γάμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στο Costa Navarino η τελετή - Οι καλεσμένοι και τα μέτρα ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το bachelorette της Μαράια πριν τον γάμο - Στο Costa Navarino η τελετή - Οι καλεσμένοι και τα μέτρα ασφαλείας

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ ετοιμάζονται για τον γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino» στην Πύλο την 1η Σεπτεμβρίου σε μία λαμπερή τελετή με 200 καλεσμένους.

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκουνμπο με την αγαπημένη του θα έχει τριήμερο εορτασμό και καλεσμένους από το παγκόσμιο αθλητικό jet-set. Στις 30 Αυγούστου θα γίνει το white party, με όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά κοστούμια, στις 31 Αυγούστου θα γίνει το nigerian party, με παραδοσιακές ενδυμασίες και την 1η Σεπτεμβρίου η επίσημη τελετή. Να σημειωθεί πως μιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η αγαπημένη του καθολική, θα γίνει μια διπλή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα σε μια παραλία του Costa Navarino.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3rgd3d9pe41)

Το bachelorette της Μαράια στην Μύκονο πριν τον γάμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Μαράια πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στη Μύκονο. Σύμφωνα με το mykonoslive tv, η Μαράια Ρίντλσπριγκερ διασκέδασε με τις φίλες της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και φορούσε ένα λευκό φόρεμα και ένα πέπλο στα μαλλιά της.

Μάλιστα, η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτυ ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ινκόγκνιτο το νησί των Ανέμων πριν από μερικές ημέρες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3rdxm623095)

Οι καλεσμένοι που θα δώσουν το «παρών» στον γάμο

Ο γάμος θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο θα παρευρεθούν σπουδαία ονόματα, τόσο από τον αθλητισμό, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Μερικοί από αυτούς θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερένα Γούιλιαμς καθώς και συμπαίκτες του από την Milwaukee Bucks. Ο προσωπικός του φίλος Κιλιάν Εμπαπέ, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, δε θα μπορεί να παρευρεθεί.

Πώς γνώρισε τη Μαράια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 

Η γνωριμία τους ξεκίνησε τον χειμώνα του 2016, όταν ο Γιάννης βρισκόταν στις ΗΠΑ και η Μαράια είχε τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

Η επίσης αθλήτρια Μαράια, από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Βasketball Operations». Έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice