Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ Βενετίας από... χωριστούς δρόμους για να μη βρεθούν ούτε μια στιγμή
© Tim P. Whitby / Getty Images
Celebrities

Τζολί –Πιτ: Δρακόντεια μέτρα στο Φεστιβάλ Βενετίας για να μη συναντηθούν

Τρόμος και αυστηρές οδηγίες για το πρόγραμμα των δύο σταρ και προκειμένου να μη συμπέσουν ούτε για μια στιγμή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ κατάφεραν να δημιουργήσουν πονοκέφαλο στους υπεύθυνους της διοργάνωσης

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα αποφύγουν οποιαδήποτε αμήχανη συνάντηση αυτή την εβδομάδα κατά την προώθηση των ταινιών τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - καθώς οι υπεύθυνοι του προγράμματος έχουν λάβει επιπλέον προφυλάξεις για να κρατήσουν τους άσπονδους πρώην μακριά τον έναν από τον άλλον. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας Alberto Barbera δήλωσε ότι το φεστιβάλ έλαβε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε οι ταινίες των διάσημων πρώην να μην επικαλύπτονται στο πρόγραμμά του.

«Η Αντζελίνα Τζολί θα είναι την πρώτη μέρα, την Πέμπτη [29 Αυγούστου], και θα φύγει αμέσως μετά με τον Pablo Larraín (σ.σ.: σκηνοθέτη της ταινίας της)» για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride στο Κολοράντο, δήλωσε ο Barbera. «Έτσι, ο Μπραντ θα είναι μόνο το Σάββατο, στη Βενετία. Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν στο Λίντο», το φημισμένο νησί στο οποίο διεξάγεται το φεστιβάλ.

«Κανείς από τους δύο δεν το ζήτησε αυτό, ήταν αρκετά σοφοί για να το συνειδητοποιήσουν», δήλωσε μία πηγή και απαντώντας στο ερώτημα για το αν οι βοηθοί και οι Pr-ίστες των δύο πρώην συζύγων ζήτησαν να γίνει ένας τέτοιος διακανονισμός.

Σημειώνεται ότι η Τζολί έφτασε την Τετάρτη στην Ιταλία, για το ντεμπούτο της πολυσυζητημένης ταινίας της «Maria», αφιερωμένη στον θρύλο της όπερας που ακούει στο όνομα Μαρία Κάλλας, ενώ ο Πιτ θα βρίσκεται στην πόλη για την πρεμιέρα της ταινίας του με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, «Λύκοι», την 1η Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016 και έκτοτε οι πρώην δίνουν μάχη τόσο για τα περιουσιακά τους στοιχεία όσο και για τις σχέσεις τους με τα παιδιά που απέκτησαν και υιοθέτησαν μαζί.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εκκρεμεί ακόμη -αν και οι δύο είναι νομικά ανύπαντροι- και συνεχίζουν να ξεκαθαρίζουν με πικρία θέματα, όπως η ιδιοκτησία επί του φημισμένου γαλλικού οινοποιείου τους, Château Miraval.

Με πληροφορίες από PageSix.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice