Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι συναντιούνται ξανά μετά από καιρό
© Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images
Celebrities

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Συναντήθηκε με τον Χάρι μετά από δύο χρόνια

Η αποκάλυψη για τις τωρινές σχέσεις ανάμεσα στα αδέλφια της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Για ποιον λόγο Ουίλιαμ και Χάρι πιέστηκαν να ανεχθούν ο ένας τον άλλο

Οργιάζουν οι φήμες ότι οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής υποχρέωσης και συγκεκριμένα στην κηδεία του θείου του Ρόμπερτ Φέλοους. Το νό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες και ενώ η ρήξη στη σχέση των δύο αδελφών καλά κρατεί. Οι ντόπιοι στο Snettisham, Nortfolk, λένε ότι ήταν και οι δύο παρόντες στη νεκρώσιμη ακολουθία του Λόρδου, ο οποίος πέθανε νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο.

Πρακτικά, αυτή είναι και η πρώτη φορά που Ουίλιαμ και Χάρι εμφανίζονται μαζί μετά από δύο χρόνια, όταν βρέθηκαν για τελευταία φορά και μαζί με τις συζύγους τους, Κέιτ και Μέγκαν, κατά τη διάρκεια της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022 και στη στέψη του βασιλιά Καρόλου πριν από περισσότερο από έναν χρόνο.

Νωρίτερα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Δούκας του Σάσεξ δεν θα πετούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του θείου του λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά, αφού έχασε μια νομική μάχη για να διατηρήσει τη βασιλική του προστασία μετά την αναχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρά το γεγονός αυτό, νέες αναφορές λένε ότι ο Χάρι, 39 ετών, έκανε όντως μια διακριτική εξόρμηση στη Βρετανία για να παραστεί στην τελετή για τον 82χρονο που ήταν κουνιάδος της μητέρας τους Νταϊάνα.  Ο Δούκας πιστεύεται ότι πέταξε από το διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στις 27 Αυγούστου. Βέβαια, κατά τις ίδιες μαρτυρίες των παρισταμένων, τα δύο αδέλφια δεν αντάλλαξαν κουβέντα και κράτησαν αποστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθισαν χωριστά στο πίσω μέρος της εκκλησίας St Mary's Church στο Snettisham, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή για τον λόρδο Fellowes, που έχει σπουδάσει στο Eton.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι συναντιούνται ξανά μετά από καιρό
© Getty Images

Πηγές ανέφεραν ότι πρίγκιπας Ουίλιας και Δούκας Χάρι κατέφθασαν στο σημείο πολύ διακριτικά σε σημείο που παραλίγο να μη γίνει αντιληπτή η παρουσία τους στην τελετή.

Σημειώνεται ότι ο Δούκας επισκέφθηκε για τελευταία φορά το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να παραστεί σε μια λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για τα δέκα χρόνια των Invictus Games, της αθλητικής εκδήλωσης που βοήθησε να ξεκινήσει για τους τραυματισμένους στρατιώτες.

Προηγουμένως επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο για να δει τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο Γ', αφού αποκάλυψε τη συνεχιζόμενη μάχη του με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου.

Ο νεότερος αδελφός προσέγγισε επίσης τον Ουίλιαμ μετά τη σοκαριστική διάγνωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο νωρίτερα μέσα στο έτος. Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τη φύση της παρούσας σχέσης ανάμεσα στα δύο αδέλφια, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήρθαν σε επαφή με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας «κατ' ιδίαν».Υποστηρίχθηκε επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έμαθαν για την κατάσταση της Κέιτ μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και κανείς δεν τους ενημέρωσε προηγουμένως για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της πριγκίπισσας Κάθριν της Ουαλίας.  Λίγες ώρες μετά την είδηση, το ζευγάρι εξέδωσε μια σύντομη δήλωση με την οποία ευχήθηκε στην πριγκίπισσα της Ουαλίας και την οικογένειά της «υγεία και ίαση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οριστική ρήξη στη σχέση των δύο αδελφών επήλθε, όταν πριν από περίπου έναν χρόνο ο Δούκας του Σάσεξ προχώρησε στην έκδοση των απομνημονευμάτων του. Το Spare (Ρεζέρβα, όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου στα ελληνικά) και όσα αναφέρονταν στις σελίδες του πρακτικά έθεσε τέλος τόσο στις αδελφικές όσο και στις «διπλωματικές» σχέσεις ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι.

Με στοιχεία από Daily Mail, Sun

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice