Πρίγκιπας Χάρι: Σκέψεις για επιστροφή στο Παλάτι;
© Chris Jackson - Pool/Getty Images
Celebrities

Πρίγκιπας Χάρι: Σκέψεις για επιστροφή στο Παλάτι;

Ο δεύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου έκανε μία μοναδική επίσκεψη στο Λονδίνο, μετά τη διάγνωση του πατέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Χάρι: Σκέψεις για επιστροφή στο Παλάτι φανερώνουν οι συμβουλές που ζήτησε από ειδικούς

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ζήτησε συμβουλές από τους πρώην βοηθούς του σχετικά με το ενδεχόμενο μιας επιστροφής από τις ΗΠΑ που θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μερική επαναφορά στο βασιλικό σχήμα, όπως αποκάλυψαν πηγές.

Σε αυτό που έχει περιγραφεί ως το αρχικό στάδιο μιας στρατηγικής για την «αποκατάστασή» του, η Mail on Sunday ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει ζητήσει βοήθεια από τους συμβούλους εν μέσω αυξανόμενων υποτιθέμενων προβλημάτων με εταιρείες δημοσίων σχέσεων με έδρα την Αμερική.

Θα επιστρέψει ο πρίγκιπας Χάρι;

Ήδη διέκοψαν τη συνεργασία τους με ακόμα μία Αμερικανή σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων, την Κριστίν Γουέιλ Σίρμερ, η οποία από το 2020 ήταν επικεφαλής επικοινωνίας τους, αλλά αποχώρησε αθόρυβα στο τέλος του 2023. Αυτό είναι το δέκατο μέλος του προσωπικού που αφήνει το ζευγάρι μέσα σε τρία χρόνια. Τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι ο επικεφαλής του προσωπικού των Sussexes, Josh Kettler, παραιτήθηκε ξαφνικά μετά από μόλις τρεις μήνες.

Βασικός στόχος της κίνησης θα ήταν ο Χάρι να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον πατέρα του - αν και οι πηγές τόνισαν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν επιθυμούν να επιστρέψουν μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, καθώς και η απομάκρυνση της Κέιτ Μίντλετον έχουν δημιουργήσει ένα «κενό» στα βασιλικά καθήκοντα.

Ο ίδιος αναλογίζεται το πρόβλημα και δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη μητριά του, βασίλισσα Καμίλα, σε όλες τις παραπανίσιες υποχρεώσεις τους. Παράλληλα, πηγές από τον περίγυρό του δήλωσαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει μία νοσταλγία μακριά από τους δικούς του, ιδίως σε τόσο δύσκολες στιγμές.

Υπενθυμίζεται ότι το λαμπερό ζευγάρι ζει αυτή τη στιγμή στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας με τα παιδιά του πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice