Η Σάλμα Χάγιεκ έγινε 58 ετών και το γιορτάζει
© Instagram
Celebrities

Σάλμα Χάγιεκ: 58α γενέθλια με 19 διαφορετικά μπικίνι

Η ηθοποιός κάθε χρόνο μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει, παραμένοντας απλά υπέροχη!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τα 58α γενέθλιά της με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια

«Γενέθλια με μπικίνι, χρόνια πολλά για τα 58α γενέθλιά μου! 🎂❤️🎉P.s κανένα από αυτά δεν είναι throwbacks»: αυτά έγραψε η Σάλμα Χάγιεκ στη σελίδα της στο Instagram και μετά προφανώς έριξε μια βουτιά στην υγειά μας και άλλη μία στη δική της.

Γιατί η Σάλμα Χάγιεκ κάθε χρόνο κάνει αυτό ακριβώς – φωτογραφίζεται με τα μαγιό, τα παρεό, τις ρυτίδες και τα γκρι μαλλιά της που έχουν αρχίσει να αχνοβγαίνουν και αποδεικνύει ότι τόσο τα γονίδια όσο και η ήρεμη ζωή εγγυώνται για τη νεότητά μας περισσότερο απ’ οποιαδήποτε αντιγηραντική κρέμα ή θεραπεία ομορφιάς.

Σάλμα Χάγιεκ: 58α γενέθλια με 19 διαφορετικά μπικίνι
© Instagram

Η γεννημένη στο Μεξικό ηθοποιός συνέχισε να μεταδίδει το μήνυμά της και σε άπταιστα ισπανικά, γράφοντας: «Fotos de cumpleaños en bikini, ¡feliz cumpleaños 58 para mí! 🎂❤️🎉 P.D. ninguna de estas fotos es del pasado.», ενώ έκλεισε την ανάρτησή της με το hashtag “#grateful” και αφού είχε ποστάρει πάνω από 15 φωτογραφίες με μαγιό (και πάντα με την επισήμανση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί φίλτρο ή κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα δεν είναι...αντιπροπέρσινα).

«BOMBAAAAA🤤», σχολίασε το μοντέλο Camila Morrone, 27 ετών, κάτω από τα στιγμιότυπα, ενώ η Sharon Stone, 66 ετών αρκέστηκε σε μια τυπική ευχή: «Χρόνια πολλά».

«Φαίνεσαι πολύ καλύτερα στα 58 σου από τις περισσότερες γυναίκες 20, 30 ετών», σχολίασε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος επανέλαβε με δυσπιστία: «58? Nooo Wayyyyyyy Whattt ??? Αδύνατον να φαίνεται έτσι».

Σάλμα Χάγιεκ: 58α γενέθλια με 19 διαφορετικά μπικίνι
© Instagram

Όπως και να ‘χει, η Χάγιεκ φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο να παραμένει νέα και κυρίως τα έχει βρει με τον εαυτό της – και ίσως αυτό να είναι το μεγαλύτερο μυστικό παντοτινής νεότητας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice