Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Αλλάζουν τα πάντα στη βασιλική οικογένεια

Όσα αποκαλύπτονται τώρα για τις δομικές αλλαγές που ετοιμάζει το βασιλικό ζευγάρι

Look Team |

Μετά την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον, το πρώτο ζευγάρι στη λίστα της διαδοχής εισάγει νέους κανόνες

Πολύ πριν τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον, τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν αποφασίσει ότι χρειάζονται δομικές αλλαγές: τόσο στον κλειστό πυρήνα της δικής τους πενταμελούς οικογένειας όσο και στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Άλλωστε, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, ή τώρα πια πριγκίπισσα Κάθριν της Ουαλίας επί το ορθότερο, είναι οι άνθρωποι που στη γραμμή διαδοχής καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη φάση του θεσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο και ειδικά από τη στιγμή που θα αναλάβουν τα ηνία στην ηγεσία της βασιλικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Life & Style, ο μελλοντικός βασιλιάς και η βασίλισσα της Αγγλίας έχουν κατ’ αρχάς ως αποστολή τους να προσφέρουν φυσιολογική οικογενειακή ζωή στους μικρούς βασιλείς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ξεκινώντας από τον στενό κύκλο της δικής τους οικογένειας, αλλάζουν τον τρόπο μεγαλώματος των δικών τους παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι «ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, και ο πρίγκιπας Λούις δεν έχουν καθόλου οικιακό προσωπικό», ειδικά μετά την απόφαση του ζευγαριού να μετακομίσει από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, προκειμένου να ζήσει μια πιο ήρεμη και μακριά από το αυστηρό πρωτόκολλο ζωή.

Κατά το δημοσίευμα του περιοδικού, τα τρία παιδιά μεγαλώνουν με τους γονείς τους και με την ελάχιστη δυνατή βοήθεια που μπορεί να λαμβάνει αυτή τη στιγμή η Μίντλετον λόγω και του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει από πέρσι τον Ιανουάριο. «Δεν έχουν καθόλου οικιακό προσωπικό, ούτε μπάτλερ, ούτε μάγειρες, ακόμη και τη νταντά τους άφησαν να φύγει πριν από μερικά χρόνια», ισχυρίζεται το δημοσίευμα με αρκετές δόσεις υπερβολής, ωστόσο είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το ζευγάρι θέλει τα παιδιά του να ζήσουν μια ζωή μακριά από εκκεντρικότητες, χλιδή και περισσότερα προνόμια από αυτά που έτσι κι αλλιώς τους εξασφαλίζει ο τίτλος τους.

Ασφαλής πηγή που μίλησε στο περιοδικό, εξήγησε ότι η Κέιτ Μίντλετον «ήθελε ειδικά μια κανονική οικογενειακή ζωή, σαν αυτή με την οποία μεγάλωσε, και παρόλο που δεν είναι αυτό που είχε συνηθίσει ο Ουίλιαμ, συμφώνησε και είναι πολύ χαρούμενος που το έκανε γιατί δίνει στα παιδιά μια πολύ γειωμένη και σταθερή ζωή».

Τα μέλη της οικογένειας είναι επιφορτισμένα με αρκετές δουλειές του σπιτιού, όπως κάθε άλλο νοικοκυριό. «Κρατούν τα δωμάτιά τους καθαρά, στρώνουν το τραπέζι και βοηθούν στο πλύσιμο των πιάτων», εξηγεί άλλη πηγή κοντά στο βασιλικό περιβάλλον.

 «...Είναι μια πραγματική απόδειξη ότι η Κέιτ και ο Ουίλιαμ μεγαλώνουν τόσο ολοκληρωμένα παιδιά». Αυτό αποκτά διαφορετική διάσταση, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα και μέχρι σήμερα η Κέιτ υποβλήθηκε σε κύκλους χημειοθεραπειών και συμπληρωματική θεραπεία μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο τον προηγούμενο χειμώνα. Το να είναι η οικογένειά της και κυρίως τα παιδιά της ενεργά δίπλα της σε αυτή τη φάση της ζωής της είναι σημαντικό όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο που μπορεί να «επικοινωνήσει» στον κόσμο ότι οι επόμενοι βασιλείς της Αγγλίας είναι προσγειωμένοι, σεμνοί και μακριά από οικονομικές υπερβολές και εξεζητημένο τρόπο ζωής.

Με πληροφορίες από Life & Style