Τέιλορ Σουίφτ: Στο γήπεδο με outfit περίπου 38.000 δολαρίων!

H 14 φορές νικήτρια των Grammy πήγε να παρακολουθήσει ένα ματς του συντρόφου της με ακαταμάχητο outfit

Look Team |

Η Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο με... κάζουαλ εμφάνιση χιλιάδων δολαρίων

Όταν η Τέιλορ Σουίφτ ετοιμάζεται να παρακολουθήσει ματς του αγαπημένου της Τράβις Κέλσι είναι από μόνο του είδηση. Όταν, όμως, η 14 φορές νικήτρια των Grammy εμφανίζεται στο γήπεδο για τον πρώτο αγώνα της σεζόν με τους Baltimore Ravens στο Kansas City, φορώντας το απόλυτο Versace σετ είναι (τουλάχιστον) πρωτοσέλιδο στα περιοδικά μόδας.

Και αυτό ακριβώς συνέβη χθες Πέμπτη στο Arrowhead Stadium, οπότε και εμφανίστηκε η 34χρονη σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας με ένα μικροσκοπικό denim μπούστο – κορσέ Versace (1.325 δολάρια) και σετ τζιν σορτσάκι, προσθέτοντας κόκκινες μπότες Giuseppe Zanotti πάνω από το γόνατο (1650 δολάρια και 966 δολάρια αντιστοίχως) και κρατώντας μια μαύρη τσάντα Louis Vuitton (3.950 δολάρια). Και όχι, δεν σταμάτησε εδώ η Σουίφτ...

© David Eulitt/Getty Images

Η τραγουδίστρια των επιτυχιών ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα που άφησαν τους πάντες στο γήπεδο άφωνους, μεταξύ των οποίων ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι EF collection drop (850 δολάρια), ένα δαχτυλίδι με ρουμπίνια του οίκου Retrouvaí αξίας 29.100 δολαρίων, ένα κολιέ με αρχαία νομίσματα Bulgari και το βραχιόλι «TNT» που της χάρισε ο σύντροφός της Τράβις Κέλσι πριν από λίγο καιρό.

Κατά τα λοιπά, η Σουίφτ επέλεξε ένα κυματιστό χτένισμα για τα μαλλιά της και χρυσό μανικιούρ, και κάπως έτσι, αυτή πρέπει να ήταν η δεύτερη πιο ακριβή εμφάνιση τραγουδίστριας σε κάζουαλ περίσταση την τελευταία 5ετία, μετά από εκείνη της Τζένιφερ Λόπεζ πριν από περίπου έναν χρόνο. Η Λόπεζ τότε (και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2023) είχε βγει για ένα κάζουαλ δείπνο με τον Μπεν Άφλεκ και τα παιδιά τους επιλέγοντας ρούχα, παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα που ξεπερνούσαν συνολικά τα 50.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από PageSix.com