Τζένιφερ Λόπεζ - Ματ Ντέιμον: Χέρι - χέρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η προκλητική δημιουργία, το τρυφερό στιγμιότυπο και η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Look Team |

Οι επιφυλάξεις της Λόπεζ γι' αυτή την τολμηρή εμφάνιση και όσα έγιναν γνωστά για την ιδιωτική συνομιλία της με τον Ματ Ντέιμον

Κανονικά, μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ, το θέμα συζήτησης για τη Τζένιφερ Λόπεζ θα έπρεπε να είναι η προκλητική δημιουργία Tamara Ralph που επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έκανε πρεμιέρα και η νέα της ταινία Unstoppable. Όμως, όχι.

Το θέμα συζήτησης –και φωτογράφισης- για τους φωτορεπόρτερ που έδωσαν το παρών στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν τα άπειρα στιγμιότυπα της Λόπεζ με τον καλύτερο φίλο του πρώην της Μπεν Άφλεκ και δικό της άσπονδο φίλο, Ματ Ντέιμον. Τα ξένα Μέσα «τρελάθηκαν» να φωτογραφίζουν τα κάπως τρυφερά, κάπως παρηγορητικά (;) ενσταντανέ της Λόπεζ με τον Ντέιμον, σε σημείο που εκείνη να αγγίζει το χέρι του παραγωγού και συνεργάτη της και εκείνος να χαμογελά σαν να μην έχει προηγηθεί ένα τρομερό καλοκαίρι κατά το οποίο χώρισαν με πάταγο ο καλύτερος φίλος του και η λατίνα σούπερ σταρ.

Οι δυο τους εμφανίζονται στις φωτογραφίες των παπαράτσι εν μέσω μίας συναισθηματικής στιγμής και ενώ κουβέντιαζαν οι δυο τους στο afterparty για να γιορτάσουν τη νέα τους ταινία, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή.

Η Λόπεζ πρωταγωνιστεί στο έργο, η παραγωγή του οποίου έγινε από την εταιρεία του Damon και του Affleck, Artists Equity, ενώ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε αυτόπτης αυτής της τρυφερής σκηνής η 55χρονη Λόπεζ και ο 53χρονος Ντέιμον συνομίλησαν για πάνω από 20 λεπτά κατά τη διάρκεια του soirée που πραγματοποιήθηκε στο EPOCH Bar & Kitchen Terrace του The Ritz-Carlton.

Σύμφωνα με την πηγή, «άρχισαν να μιλάνε και είχαν μια μακρά, βαθιά συζήτηση», ενώ ο Ντέιμον συνοδευόταν από τη σύζυγό του Λουσιάνα Ντέιμον, η οποία για αρκετή ώρα έμεινε μακριά τους για να τα πούν.

© Getty Images

Ο Άφλεκ, 52 ετών, δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του TIFF ενώ η όλη εκδήλωση σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση της Lopez στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Affleck στις 20 Αυγούστου - τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στη Georgia.

Για κάποιους αυτή η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα statement φόρεμα, μία απολύτως ιδιαίτερη δημιουργία Tamara Ralph που είχε ανοιχτές πλευρές δεμένες μεταξύ τους με μαύρους βελούδινους φιόγκους, ενώ η Λόπεζ συμπλήρωσε το εντυπωσιακό σύνολο με μετάλικ γόβες με πλατφόρμες, ένα clutch της Judith Leiber και διαμάντια Hassanzadeh.

Όπως έγινε γνωστό, αρχικά η Λόπεζ είχε επιφυλάξεις γι’ αυτή την τόσο προκλητική δημιουργία, κυρίως διότι το design απέκλειε την ύπαρξη εσωρούχων, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε να τολμήσει αυτή την εμφάνιση και την υποστήριξε με τα σωστά αξεσουάρ. Ωστόσο, το τολμηρό φόρεμα κατά κάποιους ωχριά μπροστά στο τετ-α-τετ που η λατίνα σταρ είχε με τον Ντέιμον, καθώς κατά κάποιους διαψεύδει την ύπαρξη σοβαρής κόντρας ανάμεσά τους. Βέβαια, ο Ντέιμον δεν είχε διστάσει να δείξει δημοσίως την υποστήριξή του στην πλευρά του κολλητού του και όταν μαίνονταν οι περί διαζυγίου φήμες.

 Λίγες μέρες μετά την κατάθεση της J.Lo για το διαζύγιο, ο πρωταγωνιστής του «Argo» εθεάθη να απολαμβάνει δείπνο με τον Ντέιμον και τη σύζυγό του Λουσιάνα και τις κόρες τους στο ιταλικό hotspot Toscana στο Λος Άντζελες.

Με στοιχεία από People, PageSix, Variety.com