Λίντα Ευαγγελίστα: Μετάνιωσα που είπα ότι δεν θα σηκωνόμουν ποτέ από το κρεβάτι για λιγότερα από 10 χιλιάδες δολάρια
© Herb Ball/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Λίντα Ευαγγελίστα: Μετάνιωσα που είπα ότι δεν θα σηκωνόμουν ποτέ από το κρεβάτι για λιγότερα από 10 χιλιάδες δολάρια

Η αποκάλυψη της σε ντοκιμαντέρ του Disney+

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λίντα Ευαγγελίστα: Μετανιώνει για την πιο διάσημη δήλωση της 

Η Λίντα Ευαγγελίστα δήλωσε ότι συνεχίζει να μετανιώνει για την περιβόητη ατάκα της δεκαετίας του '90 με την οποία είπε ότι «δεν θα σηκωνόταν από το κρεβάτι για λιγότερα από 10.000 δολάρια».

Η Λίντα Ευαγγελίστα δήλωσε ότι παραμένει απογοητευμένη που η φράση, η οποία ειπώθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το περιοδικό μόδας Vogue το 1990 για να καταδείξει τη δύναμη που είχαν αποκτήσει τα μοντέλα, εξακολουθεί να τη στοιχειώνει. Το σχόλιο συνέχισε να προκαλεί ευρεία κριτική για την εκτός πραγματικότητας στάση της.

«Δεν είχα ιδέα ότι θα της δινόταν τόση προσοχή», δήλωσε. «Δεν ήθελα να γίνω γνωστή γι' αυτό. Έχω κάνει τόσα πολλά περισσότερα από αυτό το απόσπασμα, αλλά πραγματικά έχει κολλήσει».

Η σειρά της Disney+ αποκαλύπτει ότι η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντου ήθελε να αφαιρέσει τη φράση από το άρθρο όταν αρχικά υποβλήθηκε, επειδή φοβόταν ότι θα αντανακλούσε αρνητικά στο σούπερ μοντέλο. «Ντρεπόμουν γι' αυτήν», δήλωσε η Γουίντουρ. 

Παρά την επίδραση που προκαλούσε στην φήμη της, μπορεί να μην ήταν απολύτως ακριβής σύμφωνα με την πρώην δημιουργική διευθύντρια της Vogue, η οποία θυμήθηκε: «Η Λίντα σίγουρα σηκώθηκε από το κρεβάτι με λιγότερα από 10.000 δολάρια για τη Vogue».

Σε άλλο σημείο της εξαμερούς σειράς, η Κέιτ Μος δήλωσε πόσο «ευάλωτη» ένιωθε όταν της ζήτησαν να γίνει γυμνόστηθη μοντέλο ενώ ήταν έφηβη για μια διαφημιστική καμπάνια του Calvin Klein το 1992.

Το μοντέλο είπε ότι δεν απόλαυσε τη φωτογράφιση με τον 21χρονο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος είχε διαμορφώσει καριέρα ως επιτυχημένος μουσικός. «Ήταν αρκετά συγκλονιστικό. Ήμουν 18 ετών, εκείνος ήταν ένας μεγάλος σούπερ σταρ ράπερ και εγώ εξακολουθούσα να αισθάνομαι σαν ένα απλό κορίτσι», είπε. «Μου ζήτησαν να είμαι γυμνόστηθη και υπήρχε πολύς κόσμος στο πλατό - πολλοί άνδρες. Αισθάνθηκα ευάλωτη».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice