Η Κλόντια Σίφερ κάνει διακοπές στην Κορώνη

Στα γενέθλια της είχε μοιραστεί...βίντεο με ελληνικό τοπίο

Newsroom |

Κλόντια Σίφερ: Το σουπερμόντελ κάνει διακοπές στην Κορώνη

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Κορώνη του δήμου Πύλου-Νέστορος, διάλεξε ως έναν από τους σταθμούς των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της, η Κλόντια Σίφερ.

Η Κλόντια Σίφερ μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Μεσσηνία το απόγευμα μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Η Κλόντια Σίφερ αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου που μεγαλούργησαν τη δεκαετία του ‘90. Μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ, τη Ναόμι Κάμπελ, τη Λίντα Εβαντζελίστα, την Κρίστι Τέρλινγκτον, την Τατιάνα Πάτιτζ και την Ελενα Κρίστενσεν, σχημάτισαν την πιο περιζήτητη ομάδα καλλονών των 90s.

Υπενθυμίζεται ότι με φόντο ένα ελληνικό τοπίο, η Κλόντια Σίφερ επέλεξε να ευχαριστήσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της για τις ευχές γενεθλίων που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 25 Αυγούστου.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Κλόντια Σίφερ μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει από ένα πολυτελές ακίνητο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας. Κλέβει τις εντυπώσεις, φορώντας ένα λευκό μπικίνι και γυαλιά ηλίου, ενώ υποδέχεται στα χέρια της μια πεταλούδα.

«Η ελληνική πεταλούδα επέστρεψε φέτος για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα γλυκά μηνύματά σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλόντια Σίφερ.

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει το μοντέλο για την Ελλάδα, καθώς και πέρυσι, στα γενέθλιά της, είχε μοιραστεί στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με φόντο το Πόρτο Χέλι ενώ πρωταγωνιστούσε ξανά μία πεταλούδα.