Η Χάλι Μπέρι εξέφρασε για ακόμα μία φορά το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βαν Χαντ
Η Χάλι Μπέρι εξέφρασε για ακόμα μία φορά το πόσο ερωτευμένη με τον Βαν Χαντ © EPA
Celebrities

Η Χάλι Μπέρι πιο ερωτευμένη από ποτέ: Ο Βαν Χαντ είναι ο άνθρωπός μου

Τι είπε η ηθοποιός για τον σύντροφό της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Χάλι Μπέρι εξέφρασε για ακόμα μία φορά το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Βαν Χαντ - Τι είπε η ηθοποιός για τον σύντροφό της

Η Χάλι Μπέρι ζει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της και δεν το κρύβει, αποκαλύπτοντας ουκ ολίγες φορές λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Βαν Χαντ, με τον οποίο είναι μαζί από το 2020.

Ειδικότερα, η Χάλι Μπέρι παραχώρησε συνέντευξη στο Marie Claire, όπου και μίλησε για τη σχέση της με τον 54χρονο τραγουδιστή, δηλώνοντας αρχικά:

«Δημιούργησα την καριέρα μου. Ήμουν σκόπιμη σε αυτό. Αλλά ποτέ δεν ήμουν τόσο σκόπιμη με τις σχέσεις μου. Ήμουν χαλαρή σε αυτό», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πόσο άλλαξε η ζωή της όταν γνώρισε τον σύντροφό της.

«Μου πήρε λίγο χρόνο για να το κάνω σωστά. Ο τρόπος με τον οποίο συνέβη με κάνει να πιστεύω πραγματικά ότι αυτό είναι. Αυτός είναι ο άνθρωπός μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χάλι Μπέρι γνώρισε τον Βαν Χαντ μέσω του αδελφού του: «Τη στιγμή που άρχισα να νιώθω ότι καταλάβαινα τον εαυτό μου και τι έκανα λάθος, ο αδερφός του Βαν, τον οποίο γνώριζα για πολλά χρόνια, ήρθε σε μένα και μου είπε ''Πρέπει να γνωρίσεις τον αδερφό μου’'».

Ωστόσο, Μπέρι και Χαντ είχαν ξεκαθαρίσει πως προτού ξεκινήσουν την ερωτική τους σχέση, ήθελαν να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά ως φίλοι.

«Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν τρελά ερωτευμένη πριν κάνω σεξ. Μιλάμε για μια από αυτές τις όμορφες εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή. Ήταν μαγικό, απλά μαγικό», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice