«Πού κοιτάς;!» - Ο Ορλάντο Μπλουμ συνελήφθη να κοιτά τα οπίσθια της Καρντάσιαν

Η αντίδραση της Κέιτι Πέρι

Newsroom |

Ορλάντο Μπλουμ: Γίνεται viral, εξαιτίας της Καρντάσιαν

Κέιτι Πέρι και Όρλαντο Μπλουμ βρέθηκαν στο δείπνο του Ιδρύματος Kering Caring for Women στη Νέα Υόρκη και κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον ηθοποιό να έχει το βλέμμα του καρφωμένο στην Κιμ Καρντάσιαν.

Στη φωτογραφία που «προδίδει» τον Ορλάντο Μπλουμ έχει στην αγκαλιά του την Κέιτι Πέρι, γεγονός που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media.

Η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στο “Elvis Duran Show” την Τρίτη και ρωτήθηκε για το viral στιγμιότυπο του συντρόφου της, Ορλάντο Μπλουμ, που φαίνεται να κοιτούσε τις καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν σε ένα γκαλά της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

«Δηλαδή, πώς γίνεται να μην κοιτάξεις;» ρώτησε ο Ντουράν αφού έδειξε τη φωτογραφία της Καρντάσιαν στην Πέρι: «Εγκρίνω», είπε η ποπ σταρ.

Στη συνέχεια, ο Ντουράν διάβασε δυνατά ένα άρθρο σχετικά με την φωτογραφία, το οποίο περιελάμβανε το απόσπασμα, «Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν τον Ορλάντο με το χέρι του ακριβώς πάνω από τον πισινό της Κέιτι», για να τον διακόψει η Πέρι και να προσθέσει ευθαρσώς: «Ήταν και σε άλλα μέρη. Συγγνώμη που σας το λέω».

Η νικήτρια Grammy εξήγησε ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει συνηθίσει να βλέπει τίτλους «clickbait» και «διαμάχες» όπως αυτή, οπότε αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο. «Ω, 17 χρόνια. 17 χρόνια από αυτό», είπε.

Η φωτογραφία πάντως απέσπασε πολλά σχόλια. «Ήταν εξαιρετικά ντυμένοι και οι τρεις» έγραψε το TMZ. «Ο Ορλάντο φορούσε ένα μαύρο σμόκιν, η Κέιτι ένα φανταχτερό γαλάζιο φόρεμα και η Κιμ φορούσε ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα από λάτεξ, που τόνιζε τα καλλίγραμμα οπίσθιά της. Τότε ήταν που το βλέμμα του Ορλάντο προφανώς περιπλανήθηκε στα οπίσθια της Κιμ ή εστίασε σε κάποια ενοχλητική μύγα που τριγυρνούσε γύρω από τα οπίσθιά της. Εμείς πιστεύουμε ότι ήταν το πρώτο» πρόσθεσε το άρθρο του TMZ.