Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Λότι Μος μετά από υπερβολική δόση Ozempic
© David Dee Delgado/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Λότι Μος μετά από υπερβολική δόση Ozempic

Περιέγραψε τις σοβαρές παρενέργειες που υπέστη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λότι Μος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση Ozempic

Στο νοσοκομείο κατέληξε η Λότι Μος αφού πήρε  υψηλή δόση από το φάρμακο για την απώλεια βάρους, Ozempic.

Η ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι Μος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού, όπως λέει, υπέστη επιληπτική κρίση ενώ πλέον δηλώνει ότι θα προτιμούσε να «πεθάνει» από το να χρησιμοποιήσει ξανά το φάρμακο που προορίζεται για τη θεραπεία παχύσαρκων ή διαβητικών.

Η ίδια θέλει να προειδοποιήσει όσους σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το Ozempic, το οποίο σημειώνει παγκόσμιες ελλείψεις. Η Μος λέει ότι πριν τη χρήση του δεν γνώριζε κάποια πράγματα που είναι σημαντικά όπως το ποια είναι η σωστή δόση ανάλογα με το βάρος της.

Η Μος περιέγραψε τις σοβαρές παρενέργειες που υπέστη ως αποτέλεσμα της λήψης του φαρμάκου, όπως έμετο, απώλεια χρώματος στο πρόσωπό της και δραματική πτώση βάρους.  

Η Λότι Μος που ζυγίζει περίπου 53 κιλά, έμαθε ότι η δόση του Ozempic που έπαιρνε, χορηγείται κανονικά σε κάποιον που ζυγίζει τουλάχιστον 100 κιλά.

«Πριν από λίγους μήνες, δεν ένιωθα χαρούμενη για το βάρος μου, είχα μια φίλη και μπορούσε να μου το πάρει. Ήταν από γιατρό αλλά εκτός της διαδικασίας που προβλέπεται από τις υπηρεσίες υγείας. Είναι ένα φάρμακο, είναι επικίνδυνο και προορίζεται πραγματικά για την απώλεια βάρους υπέρβαρων ανθρώπων. Η δόση που πήρα προβλέπεται για άτομα που είναι 100 κιλά και άνω», ανέφερε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice