Lady Gaga: Μόλις απάντησε στο bullying των συμφοιτητών της

Και ναι, και η Lady Gaga υπήρξε θύμα χλεύης από τους συμφοιτητές της

Τάνια Δελή |

Η Lady Gaga απαντά στους συμφοιτητές της που κάποτε της έκαναν τη ζωή δύσκολη και τη χλεύαζαν στο διαδίκτυο 

Όλος ο κόσμος –κυριολεκτικά- τη γνωρίζει ως Lady Gaga, ως την πλέον επιτυχημένη περσόνα της βιομηχανίας της μουσικής που ξεκίνησε να γίνεται γνωστή το 2008  με το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Fame.

Όμως, τότε γνωρίσαμε εμείς τη Lady Gaga. Μέχρι τότε, η μουσικός που ακούει στο όνομα Στέφανι Τζερμανότα έγραφε για χρόνια τραγούδια και μουσική για άλλους τραγουδιστές, χωρίς όμως ποτέ να της δοθεί η ευκαιρία για κάτι περισσότερο.

Τώρα πια, η Lady Gaga έχει στο ενεργητικό της επτά εξαιρετικά επιτυχημένα άλμπουμ - καθώς και πολυάριθμα βραβεία - και έναν εντυπωσιακό αριθμό κινηματογραφικών ρόλων στο όνομά της - από το A Star is Born μέχρι το House of Gucci και τώρα στο σίκουελ του Τζόκερ.

Ωστόσο, ένα διαδικτυακό... αστειάκι που ύπήρχε πριν η Gaga γίνει σούπερ διάσημη εμφανίστηκε ξανά στο TikTok, γεννώντας απορίες και θυμίζοντας μια εποχή που η Stefani Germanotta, σε ηλικία κολεγίου, άργησε να συγκεντρώσει αναγνώριση για το ταλέντο και τις ικανότητές της.

Στο TikTok, το οποίο ανέβασε ο @instxdk24ds, εμφανίζεται ένα στιγμιότυπο από ένα υποτιθέμενο παλιό γκρουπ στο Facebook με τίτλο «Stefani Germanotta, δεν θα γίνεις ποτέ διάσημη», συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του μελλοντικού ειδώλου από την εποχή που η μικρή Στέφανι δεν ήταν ακόμη διάσημη.

Το TikTok αντιπαραβάλλει αυτό το στιγμιότυπο με μια λίστα από διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Gaga κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας της τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο - ακόμα και τη φαντασμαγορική εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος στο Παρίσι

Το βίντεο στο TikTok κατέληξε να έχει πάνω από 9000 likes και τράβηξε ακόμη και την προσοχή της ίδιας της Gaga, η οποία έδωσε κάποιο ιστορικό γι’ αυτή την ομάδα του Facebook.

«Κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους πήγαινα στο κολέγιο [μαζί] το έφτιαξαν αυτό πολύ παλιά», εξήγησε σε ένα σχόλιο και συνέχισε: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να τα παρατάς όταν οι άνθρωποι σε αμφισβητούν ή σε υποτιμούν - πρέπει να συνεχίσεις».

Η ομάδα του Facebook αποδείχθηκε αμέσως ότι έκανε λάθος, καθώς λίγα χρόνια μετά την περίοδο που πέρασε στο κολέγιο, η καριέρα της Gaga θα εκτοξευόταν στα ύψη, με την τραγουδίστρια του «Poker Face» να είναι πλέον 13 φορές νικήτρια των Grammy.

Και οι θαυμαστές της Gaga μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με την ανάρτηση στο TikTok, επαινώντας και γιορτάζοντας τις διακρίσεις της ταλαντούχας μουσικού.

«Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση», ανέφερε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος σχολιαστής προβληματίστηκε: «Θα ήθελα πολύ να μάθω τι κάνει τώρα ο δημιουργός (ή οι δημιουργοί) αυτής της σελίδας».