Ο απίθανος τρόπος που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εντυπωσίασε την Βικτόρια στο πρώτο τους ραντεβού

Η αποκάλυψή της στο ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s».

Newsroom |

Βικτόρια Μπέκαμ: Πώς την εντυπωσίασε ο Ντέιβιντ στο πρώτο τους ραντεβού - Η αποκάλυψή της σε ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s».

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο της ραντεβού με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε η Βικτόρια Μπέκαμ.

Ειδικότερα, η Βικτόρια Μπέκαμ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αρχή της σχέσης τους μιλώντας σε ένα επεισόδιο του νέου ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s».

Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε πως ο σύζυγός της αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο κοστούμι Prada μόνο για τη συγκεκριμένη περίσταση για να την «εντυπωσιάσει», αφού του είχε ότι της άρεσε πολύ η συγκεκριμένη μάρκα.

«Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέιβιντ, το 1997, είχε ακούσει ότι ήμουν το Spice Girl που του άρεσαν τα ρούχα των σχεδιαστών. Έτσι, αφού πήγα σε μερικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες που έπαιζε και κατά κάποιον τρόπο τον κυνηγούσα, εκείνος μάλλον θα έλεγε ότι τον παρακολουθούσα, κανονίσαμε να βγούμε ραντεβού», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Λέει "δεν ξέρω τι να φορέσω, εκείνης της αρέσουν τα ρούχα των σχεδιαστών" και έτσι βγήκε και αγόρασε ένα πλήρες λουκ Prada για το πρώτο μας ραντεβού, για να με εντυπωσιάσει. Πράγμα που έγινε, γιατί ήταν Prada».