Ντρου Μπάριμορ: Η συνέντευξη με την Κάμαλα Χάρις ήταν η πιο τρομακτική συζήτηση που έχω κάνει

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Newsroom |

Ντρου Μπάριμορ: Τι είπε για την συνέντευξη με την Κάμαλα Χάρις - Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Για την συνέντευξη με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις μίλησε η Ντρου Μπάριμορ.

Η Ντρου Μπάριμορ φιλοξένησε την Χάρις στο Drew Barrymore Show, εμπειρία για την οποία μίλησε στην εκδήλωση An Evening with The Drew Barrymore Show του Paley Center for Media.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την συνέντευξη αυτή ως «την πιο τρομακτική συζήτηση» που έχει κάνει ποτέ.

Ειδικότερα, σημείωσε πως γνώριζε πολύ καλά ότι η συνέντευξη με την αντιπρόεδρο δεν ήταν μικρό κατόρθωμα, κάτι που την έκανε να νιώθει το βάρος της πιθανής επιρροής της συζήτησής τους στη φήμη της υποψήφιας για την προεδρία.

«Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία που θα ακολουθούσε η Χάρις για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024», είπε η Ντρου Μπάριμορ και πρόσθεσε:

«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι, αν κάνεις ένα πράγμα που θα χαλάσει την πορεία αυτής της γυναίκας -και είσαι ο κλόουν που θα το κάνει- και αν κάνεις ένα πράγμα που θα την κάνει να φαίνεται κακή ή θα γίνει κενό ή απλά θα κάνει κάτι…»

«Σκέφτηκα, τι θα γίνει αν κάνω ένα πράγμα που είναι χαζό και εκείνη το παίξει και την έχω οδηγήσει σε κακό δρόμο;», μοιράστηκε. «Αυτό μου προκαλούσε αηδία στο στομάχι, αλλά δεν θα εγκατέλειπα την προσπάθεια… Τα καλά νέα ήταν ότι ήρθε χωρίς τον φύλακα και δεν χρειάστηκε να κάνω κανένα κόλπο», κατέληξε.