Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φιλιούνται και κρατιούνται χέρι-χέρι εν μέσω διαζυγίου
Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φιλιούνται και κρατιούνται χέρι-χέρι εν μέσω διαζυγίου © Instagram
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φιλιούνται και κρατιούνται χέρι - χέρι εν μέσω διαζυγίου

Το πρώην ζευγάρι επανενώθηκε - Το πιο εντυπωσιακό στοχείο όμως βρισκόταν στα χέρια της JLo

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Φιλιούνται και κρατιούνται χέρι-χέρι εν μέσω διαζυγίου - Το τετ α τετ και το δαχτυλίδι που προκάλεσε εντύπωση

Για πρώτη φορά μετά την κατάθεση του διαζυγίου τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, εθεάθη να τρώει μαζί με τα παιδιά του brunch στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel της Καλιφόρνια το Σάββατο (14.09).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν διαστάσει ζευγάρι κρατιόταν από το χέρι και φιλιόταν. Τα παιδιά ήταν μαζί τους, αλλά σε ξεχωριστό τραπέζι. Κάποια στιγμή, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να έχει μια έντονη συζήτηση σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο. Η Λόπεζ φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο crop top και ένα φαρδύ σκουρόχρωμο τζιν για την έξοδο, ενώ ο Άφλεκ φόρεσε ένα μπλε πουκάμισο με κουμπιά και τζιν με αθλητικά παπούτσια.

Ben Affleck and Jennifer Lopez Have Tense Conversation During First Reunion Amid Divorce at Beverly

Πάντως τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μαζί με μια χρυσή βέρα.

H Page Six αναφέρει ότι το πρώην ζευγάρι έδειχνε στοργή ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια του brunc.  Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι οι δύο σταρ ήταν «στο Polo Lounge κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και φιλιόντουσαν»

Τα παιδιά τους ήταν επίσης κοντά στο εστιατόριο, «αλλά σε ξεχωριστό τραπέζι». Στο τέλος του brunch, η πρώην σύζυγος του Άφλεκ έφτασε για να πάρει τα παιδιά της, ενώ οι «πρώην» έφυγαν μαζί με το αυτοκίνητο. 

Η συνάντηση αυτή έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάθεση διαζυγίου από την τραγουδίστριας από τον 52χρονο πρωταγωνιστή του «Argo», την ημέρα που θα ήταν η δεύτερη επέτειος του γάμου τους στη Τζόρτζια.

Στην αίτηση, επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές ως λόγο του χωρισμού τους και ανέφερε επίσης ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 26η Απριλίου.

Οι δυο τους φέρονται να μην υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο πριν παντρευτούν, γεγονός που θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια μάχη για τα περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλής τους στο Μπέβερλι Χιλς, την οποία έθεσαν προς πώληση για 68 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο.

Με πληροφορίες από Page Six

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice