Σακίρα: Εκνευρισμένη έφυγε από τη σκηνή - Τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της

Παρουσίαζε το νέο της τραγούδι

Newsroom |

Σακίρα: Τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της και έφυγε από τη σκηνή  - Παρουσίαζε το νέο της τραγούδι

Απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά κάποιων θαμώνων σε κέντρο στο Μαϊάμι, εκεί όπου παρακολουθούσαν τη Σακίρα με την τραγουδίστρια φανερά ενοχλημένη να αποχωρεί από τη σκηνή.

Όλα συνέβησαν όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, όταν η Σακίρα ανέβηκε στη σκηνή του LIV Miami και άρχισε να χορεύει με τον μοναδικό της τρόπο το νέο της single με τίτλο Soltera.

Κάποια στιγμή, η ποπ σταρ αντιλήφθηκε ότι μερικοί από τους θεατές της πρώτης σειράς προσπαθούσαν να γράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα,τι φορούσε κάτω από το φόρεμά της.

Η Σακίρα τους αρχικά τους έκανε ένα νεύμα άρνησης για να τους δώσει να καταλάβουν πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος και όταν είδε ότι εκείνοι συνέχιζαν, αποχώρησε πολύ εκνευρισμένη.

Η στιγμή που η Σακίρα κατάλαβε ότι τη βιντεοσκοπούν:

Οι θαυμαστές της στο διαδίκτυο καταδίκασαν γρήγορα το γεγονός και έγραψαν: «Οι άνθρωποι είναι χυδαίοι». Ένας άλλος τόνισε: «Αυτή είναι πραγματικά απογοητευτική συμπεριφορά. Οι καλλιτέχνες αξίζουν σεβασμό και ιδιωτικότητα, τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής. Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους».